Mina bryn - Microblading | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Mina bryn – Microblading

Jag börjar detta inlägg med att säga att jag är SÅ GLAD över att jag gjorde detta och att jag gjorde det hos Marzena på Tulekosmetik som jag har haft ögonen på ett tag nu via instagram. Det är så snyggt och jag behöver aldrig mer titta på den där ögonbrynspennan på morgonen. Inte bry mig om jag svettas och råkar dra fingrarna på mina bryn när jag tränar och tänka “fan nu suddade jag ut brynen” haha

Själva behandlingen var väldigt smidigt och mysigt faktiskt och smärtfri. Här får ni se före och efter bilder på mina bryn och jag berättar mer om behandlingen i videon. Jag har precis gjort botox vid mina bryn som har gjort att dom åker upp lite oxå så mina är inte sådär spetsiga uppåt naturligt som det ser ut i videon, det är för att de är ny botoxade som det blir lit extremt. Men jag har ändå rätt höjda bryn ändå naturligt, nu blir det lite mer effekt bara med botox första dagarna.

Jag frågade Marzena om hon skulle vilja ge mina läsare en rabatt just för att jag verkligen tycker det är så himla fint och för att hon var så proffsig och duktig och det ville hon gärna. Så anger ni mitt namn så får ni 10% rabatt vid en microblading behandling som kostar 3800kr ord pris.

NI KAN SE MER BILDER OCH BOKA TID HÄR


 

MICROBLADING MY BROWS

I am so happy that I did this, just had to start my post with that sentence 🙂

I did my brows yesterday at Tulekosmetik here in Stockholm and this is the result. Microblading is a form of tattoo where you tattoo color with a micro blade on your brows in a way that it looks like real hair. That is why we call it 3D brows. The video is me explaining the procedure in Swedish, sorry for that but as you can see there is a bit difference on my brows.

They are still “new” and the color will fade a bit but I am really impressed with this technique, what do you guys think?

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Marie

  Hejsan 🙂

  Måste bara fråga, gjorde det ont? Ett ärligt svar nu haha.. är så sugen och är väldigt tatuerad överkroppen och det är en hanterlig smärta. Men det känns som ögonbrynen är så känsliga? hehe… från en skala 1 – 10 hur ont haha? Vet såklart att smärttröskeln är olika men… 🙂

  1. Katti Houshmandfar

   Hej Marie 🙂
   Helt ärligt svar från hjärtat så nej det gjorde inte så ont. Jag har ju oxå tatueringar och det här är inte i närheten av den smärtan. Första lagret kändes lite men inte alls farligt. Skulle säga en 3:a i skala på första varvet och den tog typ några minuter bara. 2:a och 3:e är man helt bedövad.
   Du klarar det 🙂

 2. Tova

  Åh vad kul visste inte att du var utbildad som hudterapeut
  Och jätte fina bryn! Har själv gjort de, ett år sen i april tro jag och är fortfarande bra fast jag kliar mycket i bryna etc. Ska boka en ny touch up inom 1 års dagen så är det inte alls så dyrt, vill göra mina mörkare då jag tkt de bleknade rätt mycket hade velat ha fem mer som när de precis var nygjorda, bara för jag gillar lite mer starkare bryn

  1. Katti Houshmandfar

   Hehe ja jag är full av överraskningar 🙂 Det är ifs väldigt bra att dom blir för ljusa än för mörka och det var det Marzena var väldigt noga med att hon hellre gör dom ljusare än mörkare om man tvekar för man kan inte ångra mörka men man kan göra ljusa mörkare 🙂 Du får göra dom ett snäpp mörkare nästa gång. Kram

Annons
stats