Vidriga människa | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Vidriga människa

Tror inte att detta är sant men det verkar ju vara det. Jag finner inga ord över hur jäkla vidrig denna människa är och han är världens mäktigaste man -Donald Trump. Då kan jag väl glömma min USA dröm då och alla planer jag hade för stunden. Hur kan man ens som världens mäktigaste man få igenom något så rasistiskt som detta? Att hans nya regel även drabbar människor med green card och som har USA som sitt hem! Om det jag läst nu stämmer.

Jag är född i Iran och ett persisk medborgarskap kan man aldrig avsäga sig ifrån. I mitt svenska pass står det vart jag är född, det kan jag heller inte bara välja bort även om jag är svensk medborgare. När jag skulle resa till USA i somras så blev jag nekad en ESTA, det som alla svenska turister söker på nätet för att få åka till USA. Jag hade missat att det införts lite nya regler och fick då ansöka om ett B2 Visa vilket gick bra och som jag inte klagar för då denna tillåter mig stanna i 6 månader och inte 90 dagar som ESTA gör. Men vad jag har förstått det som nu så dras alla Visum in efter Trumps nya regel mot att stoppa alla flyktingar samt alla som kommer från muslimska länder som etc Iran.

Jag får som det ser ut just nu inte åka till USA för jag är född i Iran. Helt jävla sjukt. Men tänk också alla de människor som har familj och USA som sitt hem, alla de flyktingar som behöver hjälp, the list goes on and on. Vidriga människa!

Ska ringa till ambassaden imorgon (om jag ens kommer fram av kaoset) och bara höra mig för lite. Men alltså jag finner verkligen inga ord för hur vidrig denna människa är. Hur kan en sådan person ha blivit president, vad är det som händer med denna värld! Jag blir mörkrädd.

FUCK YOU DONALD TRUMP!

maxresdefault


 

So it seems as everything I have read on the news and Facebook these 2 days is true, it is actually for real. How can it be possible, how can it be that a person this despicable is the most powerful man in the world. What is happening, how can it be!

My problem with this new rule is nothing compared to how it must be for other people like refugees, people who have family and their live in the US etc but it makes me so sad that I am not allowed to travel to the States anymore due to my background. I am born in Iran which makes me a citizen of both Iran and Sweden and I persian citizenship isn’t something you can just withdraw and delete. And since I am born in Iran, that makes it a bit different for me due to the american border rules. I had to apply for a B” Visa since Iran is one the “terrorist” countries but now it seems that my Visa will be withdrawn after Trumps new border rules that has applied. I am not allowed to travel to the States because I am born in a muslim country.I am not even a muslim and who the fuck cares if I was! 

This is so racist, he is like the new Hitler. If he starts with this, OMG what will he not du during his presidency. It frightens me that this man is the most powerful man in the whole world and that fact that americans voted for him! Even if Hillary wasn’t a good choice either, but this man is disgusting!!!

So my plans for going back to the States freezes for a while now 🙁

FUCK YOU TRUMP!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ati

  Hej Katti!
  Hittade till dig via BK. Är oxå född i Iran men inget pass och känner ej till något om medborgarskap då jag kom till Sverige utan mina föräldrar. Men betyder det samma för mig, Dvs bannad från USA ?

  1. Katti Houshmandfar

   Hej!

   Vem eller vad är BK?
   Vad står det i ditt personbevis eller i ditt svenska pass? Står det att du är född i Iran? Om det gör det så gäller det även dig tyvärr 🙁 för är man född i Iran så måste man ansöka om ett speciellt visum för att få åka till USA och det är just det visumet vi inte får söka längre. Jag har redan ett sådant men den gäller inte nu medan Trump har denna regel. Tills det besluts annat. Vi hoppas att han inte får igenom detta i senaten. Vidrigt verkligen
   Hoppas du fick svar.
   Mvh katti

   1. Emma

    BK = Bloggkommentatorerna 🙂 bra text! Förstår verkligen inte hur amerikanerna tänkte när de röstade fram honom 🙁 hoppas verkligen Sverige inte tar efter i nästa val!

    1. Katti Houshmandfar

     Jaha nu är jag med, jag visste inte vad det var först haha.
     Tack så hemskt mycket. Men mitt problem är ju en bråkdel av människor som blivit drabbade. Hemskt för dom som har sitt liv i USA och nu inte ens kommer in i sitt eget land, deras hem. Usch!

Annons
stats