Mot värmen | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Mot värmen

P1020085

Eftersom Donald Trump inte släpper in mig i USA så skiter sig mina planer rejält med att åka tillbaka till USA och vara där under Open. Jag ska nu jobba i 4 veckor på Telenor och när mitt uppdrag är klart så vill jag iväg till värmen. Min kropp skriker efter solen och jag tror att min fot skulle må bra i ett varit klimat just nu.

Jag har en vän som driver Titan Fitness i Thailand, om ni har följt bloggen ett tag så minns ni kanske från när jag var där. Jag saknar det stället, jag saknar att vakna upp och inte behöva titta ut och oroa mig över vädret. Jag saknar att knappt behöva värma upp när man tränar för man alltid är så svettig och varm. Jag saknar att dricka kokosvatten ur en kokosnöt efter träningen. Jag saknar sol och vara va. Så därför letade jag efter en biljett och hittade en billig sådan med avresa första veckan i Mars.

Någon som känner sig sugen? I am going all alone (om jag inte får med mig fröken Kolam oxå 😉 ) Jag letar alltså efter en träningsglad själ som skulle vilja haka på.

IMG_1217 IMG_1212 IMG_1214 P1040174 P1010039 P1020062 P1020089 P1060269


OFF TO PARADISE?

Well since Mr Donald Trump, oh no I am sorry I mean Mr Hitler won’t let me in the country I have to change my plans. I wanted to go back for when the Open starts but now I can’t. So what to do? I am working for 4 weeks now and I really really need to get some sun. I miss it and I think my body would feel so much better from it especially my foot.

My friend runs a place in Phuket called Titan Fitness and if you read my blog a few year ago you probably saw that I was there for 3 weeks with some friends. One of the best trips ever. Miss waking up and not have to worry about the weather outside, it is always warm. Miss that never have to warm up feeling before workout because out was hot and my body felt so smooth. Miss drinking ice cold coconuts after training. Miss the sand, the tan and just doing whatever that comes to my mind. 

So, I looked for flight tickets yesterday and found a good one in the first week of March. So my questions is. Who would like to join me? I am looking for a training partner and someone that wants to enjoy Thailand and some coconuts 🙂

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats