Snart blir det bra hoppas jag | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Snart blir det bra hoppas jag


Operation av ,min högra axel på Fredag och jag längtar. Det har gått så pass långt att jag har tappat rätt mycket känsel i hela armen ut mot fingertopparna och kan knappt hålla i en kaffekopp med högra armen. Idag skulle jag plocka en skärm som låg på skrivbordet och lyfte upp den med höger arm och wooops så tappa jag den då jag inte har någon kraft alls i armen. Jag är inne nu på typ 2:a veckan med att absolut inte anstränga armen alls i lägen ovanför huvudet och det blir bara värre. Sömnen på natten är värst så det ska bli skönt att få ordning på detta. Jag kan inte ens göra rehab med axeln för bara hålla den upp gör ont.

Idag körde vi en workout jag och Jennifer som jag vill dela med mig av. Flås, grepp och mjölksyra i benen och brinner i magmusklerna.

4 varv på tid av – 500m rodd, 50 Kb svingar 24/16kg (jag körde lagom svingar och Jennifer fulla svingar) 50 airsquats, 25 GHD-situps.

Tog mig typ 33-35 minuter eller något  jag kollade inte klockan faktiskt haha, sorry. Vet att Jennifer var klar vid 30 min exakt.


SOON IT WILL BE BETTER

3 days left to surgery on my right shoulder and I can’t wait. So sick of this pain and not being able to do anything with my arms above my head. It has gone so bad now that I have lost some sense on my arms down to my fingers. And I don’t have any strength at all on my right arm. Today i lifted a small computer screen from my desk with my right arm and I dropped it cuz I was so weak. It has been like 2 weeks now since I stopped doing anything above head or movements that hurts and it is just getting worse. The nights are a nightmare with pain. So I am really happy do get help and hopefully this surgery will fix it. 

But today I did a crossfit session with Jennifer that I really want to share with you. Kills your grip and legs and core. And CARDIO!

4 rounds for time of : 500m row, 50 kb swings 24/16kg (I didn’t do full swings) 50 air squats and 25 GHD sit-ups. Think it took me like 33-35 min I don’t know since I did not look at the time but I know Jen was like done in 30 min. 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats