Sveriges enda Crossfittävling på stranden! | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Sveriges enda Crossfittävling på stranden!

Nu har vi äntligen släppt anmälan – BATTLE OF THE BEACH 5.0 ÄR NU HÄR!
Sommarens populäraste tävling som ägs rums i vackra Skåne mitt på stranden, nämligen Battle of the Beach 5.0
Det är alltså för femte året som vi på Northernspirit arrangerar denna tävling.
Förra året körde vi 2 klasser vilket var så lyckad så vi kommer även köra det detta år. Har du tävlat i tidigare BoB tävlingar så är 5.0 verkligen en tävling för dig!

Typ av tävling – Par tävling av samma kön. 2 och 2 alltså om man missat vad ett par är hehe  Inte 3 och 3 eller 4 och 4… 

Datum 
Beginner of the Beach Fredag 14 Juli kl 16-21
Battle of the Beach Lördag 15 Juli kl 9-18
Obligatorisk efterfest på Lördagen ;

Vilka kan anmäla sig?
I Beginner of the beach riktar vi oss till nybörjare eller den som tävlat någon enstaka gång. Inga muscleups, hspu eller handstand walk kommer att komma samt inga tunga vikter eller komplicerade saker.

I Battle of the Beach så riktar vi oss till dom som har tävlat förut men inte eliten. Någonstans där emellan men vi välkomnar självklart ALLA. Detta är mer ett sätt att ge er en bild på nivån på tävlingen. Hanterar du vikter 60/40 kg i en workout och kan hantera de flesta rörelser/övningar i Crossfit så är detta nivån för dig!.

Så vill ni ha en rolig helg med bra häng, sol och strand och en grym fest efter så är detta ett perfekt tillfälle att få lite gainz och hänga med oss.
Hoppas vi ses!

Ni anmäler er på nedan länk.
http://bob2017.boxpeak.com/athlete/showCompetition.do…

16266166_1274388095933518_9143021908294130433_n

Battle of The Beach is here!! Sign up: http://bob2017.boxpeak.com/athlete/showCompetition.do…

Saturday 15th of July we are looking forward to a new battle in the sun. As usual this is not for you that is looking for your first competition and it is neither for the elite. BoB 5.0 is for you that love crossfit and has done it for a while. Have you competed at previous Battle of the Beaches then nr 5 is perfect!! Can you handle 60/40 kg in a workout and know most of the movements this is the place for you. Not too bad if you love the beach, sun and the summer as well!! Teams of 2. One class for “Men” and one for “Women”. Grab a friend and register. The competition takes place 09-18. And then of course a soon to be legendary afterparty!!!

Like last year, this year will have a “Beginner of the Beach” class. Friday the 14th we throw a competition on the same Battleground at the beach in Helsingborg. Also teams of 2 (“Men” and “Women”) but this is for you that never competed before or at least only a few times. No Handstandwalk, no muscleups, no HSPU and nothing too complicated or heavy. Just a lot of fun in the sun!!! This competition takes place 16-21 at Friday.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jessica

  Hejsan 🙂
  Jag är super sugen på att testa beginners, men alltså, med risk för att detta låter deprimerande haha, om man inte har någon att bilda par med. Finns det så man kan tävla med en okänd?
  Kram

  1. Katti Houshmandfar

   Hej Jessica! Jag tycker det är sååååå coolt att du vågar fråga detta och hur kul är det inte att köra med någon okänd. Vi kan hjälpa dig att hitta en om du vill? Genom vår sida. Skulle du vilja det?

   1. Jessica

    Vad är det man behöver kunna för att göra beginners? Ja, det hade varit riktigt roligt att testa på att tävla, men för en kul grej inte på liv och död haha 😉 kan vi fortsätta denna konversation på mejl? 🙂

 2. Johanna

  Hej hej.
  Tänkte bara höra en sak tävlingen här som du skriver om. Klassen för nybörjare är vikten för tjejer lägre än 40 kg eller är det även i denna klass?
  Tack så mycket för inspirerande blogg läser den varje dag.:)
  Mvh johanna

  1. Katti Houshmandfar

   Hej Johanna!
   Ja precis alltså beginner kommer inte bolla med 60/40kg utan det kommer vara lättare vikter och inga komplicera övningar. Svårt att säga mer än så men det är verkligen anpassad så alla kan vara med. So oroa dig inte

Annons
stats