Lite före efter bilder | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Lite före efter bilder

Det finns många som är emot dessa typer av injektioner men jag har gjort botox i pannan ett tag nu och gillar det verkligen. Varför? Jo för att jag slutar rynka min panna som jag gör utan att jag tänker på det väldigt ofta och får huvudvärk ibland av det samt att jag tycker det är så himla mycket finare att inte rynka helt enkelt.

Ville bara visa er hur effekten blir efter 1 vecka. Jag försöker verkligen rynka med det går inte.

Jag har gjort dessa behandlingar det senaste året hos Tina som nu har bytt namn på kliniken och går numera under Fillerkliniken och hon har riktigt bra priser och är kunnig inom detta område. Så jag skulle rekommendera henne alla dagar i veckan och ni får alltid 10% rabatt via mig, det är alltid något hehe.


BEFORE AND AFTER BOTOX

I know that there is a lot of people who are against this but I do it because I like it and for me that is only what matters. I have done botox on my forehead the last years since I wrinkle my forehead a lot not even thinking about it. It gives me sometime headaches and I also love that it looks less wrinkly så that is the reasons why I do it. Just wanted to show you the effect botox gives after 1 week. I really try to wrinkle but I can’t. LOVE IT!

 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats