Detta älskar jag | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Detta älskar jag

Såhär ser min middag ut väldigt många dagar i veckan, laxfile med ris och sallad. Jag har inga problem att äta samma sak varje dag  om det är en maträtt som jag finner är god och vet gör mig gott och mi kropp mår bäst när jag äter denna typ av mat. Sen kan jag braka loss en lördag och äta hamburgare med dubbelkött dessutom men jag gör inte det ofta. Äter jag detta så vet jag också att jag håller vikten nära där jag vill vara för min tävlingsvikt när det väl är dags.
Nu kryper jag ner och säger godnatt. Imorgon är jag laddad för ett nytt pass med coachen.

Sov gott fina ni <3


This is my all time high favorite dinner and this is actually what I eat most of the days during the week. I have no problems eating the same thing everyday when I think something taste good and does my body good which this does. Salmon, rice and salad. I try to eat healthy and strict during the week and by strict I mean that I don’t eat sugar, candy and other small stuff all the time during day. And now and the during the weekend I have a burger night party and eat a lot. That is life.

And by eating this kind of food, my weight stays exactly where I need it to do in case I have to compete in weightlifting. win win. 

But now it is time for bed, I am so tired and need get ready for tomorrows session with coach. 

Nighty beauties! 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats