Akuten | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Akuten

Något är fel på min fot, jag har haltat mer än någonsin de senaste dagarna och den är svullen och varm som en ballong. Så ont att jag hade så svårt att sova inatt.

Jag vet inte om det har med det att göra men för ett par dagar sedan så tog jag, Patricia och John en riktigt spurt till pendeltåget för att inte missa den och jag har aldrig någonsin bitit ihop så hårt för att springa men helevte vad jag lider av det nu.

Jag ska inte springa, jag kan inte springa. Hoppas inget har skadats nu bara. Orkar inte mera!


 

In the emergency right now waiting. Something is really wrong with my right foot and has been bothering me and getting worse the last couple of days. Last night I could barely sleep from the pain. It is so swollen and warm and I have trouble walking which is not normal.

A few days ago I wa stunning really really fast (and I can’t normally run) to not miss the train home and I was really biting my tongue from the pain while running. And now it is like this. Feel like something happened so I just have to make sure everything is ok. 

So sick and tired of this. Seriously!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats