Det är så det känns - VLOGG | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Det är så det känns – VLOGG

Detta kommer från hjärtat och något jag har velat visa er länge, har ni 24 minuter så betyder dessa 24 av er tid massor för mig.

KÄRLEK <3

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anna

  Jag lider verkligen med dig, inte bara för de smärtor du har idag utan också för att du var med om en så obehaglig händelse. Jag själv har nu också lidit av ständiga smärtor i rygg och skuldra i nästan ett år och det jobbiga är att ingen kan hitta orsaken! Jag håra ldlid tränat mycket, främst styrketräning och styrkelyft, det är något jag nästan helt har fått sluta med nu. Det tar så mycket på psyket att det är inte klokt! mitt största intresse och passion har tagits ifrån mig och jag ser inget slut på eländet…så ja, även om jag aldrig helt kan veta hur du har det, så vet jag iaf hur det är att leva med kronisk smärta och vet hur jobbigt psykiskt det är:/

  1. Katti Houshmandfar

   Hej Anna, åh vad ledsen jag blir för din skull. Förstår exakt vad du menar. Man blir helt knäppt till slut och det går till en gräns ibland att man orkar inte med något längre. Känns som det enda man gör är att kämpa. Men ge inte upp snälla <3 Finns det inte någon hjälp du kan ta? Vad har du gjort hittills för att kolla upp det? massa styrkekramar

 2. elly

  Jag tycker du är jätte stark som berätta om detta. Och hur din dag har förändrat pga olyckan! Du är så himla stark som vill berätta som sagt! Du är en riktigt förebild!

 3. Jenny

  Usch, jag lider med dig. Det är så svårt att sätta sig in i känslan av att alltid leva med smärta och begränsningar, men du beskriver det så bra. Nu ska jag verkligen vara tacksam över de där 5 km löpturerna, som jag normalt sätt hatar. 😉 Det är bra att ruskas om och påminnas om att man ska vara tacksam för allt det man kanske tar för givet. Du är en inspiration! Kämpa på!

  1. Katti Houshmandfar

   Hej finaste Jenny! Tack för din fina kommentar och njut av dina löpsteg verkligen <3
   massa kärlek och tack igen

 4. tova

  Usch, satte och smålipade lite med dig.. Kan aldrig förstå din smärta men beundrar dig för att du kämpar på allt du kan och hoppas jag själv aldrig är med om en sådan olyckan då jag också hatar att köra i snöväder pga av riskerna..
  Jag hatar också att springa, jag får väldigt ont i mina benhinnor, dåligt flås etc, men på onsdag är det cardio så mitt cardiopass ska jag köra en Pw för dig och hoppas du kan göra det i framtiden utan smärtor! KRAM

 5. Madde

  Tack för ditt inlägg! Vet hur det är att lida av ständig värk varje dag. Jag har det i båda mina ben pga en sjukdom som jag fick för lite mer än ett år sen. Vet hur det är att inte kunna kliva upp ur sängen pga värken, tröttheten och de negativa tankarna som tar över ens liv helt visa dagar. Men du fixar detta! Du är stark❤

  1. Katti Houshmandfar

   Hej Madde, Åh tack för din fina feedback <3 Din kommentar betyder massor och jag önskar all pepp tankar och styrkekramar till dig med. Kärlek!

 6. Kerstin Norlin

  ❤️❤️ Tycker att du kämpar på väldigt bra fast du har ont. Det är inte många som skulle göra det. Så fort sätt att kämpa på. Har sett dig några gånger på najaden där jag tränar. Gillar att följa din blogg och jag följer även dig på instagram. Kämpa på.
  Kram Kerstin

  1. Katti Houshmandfar

   Hej Fina Kerstin!
   Åh tack vad du är go! gör mig superglad. Hoppas jag stöter på dig på gymmet <3 kram

 7. Dandelion Sundberg

  Vad fint av dig att dela med dig på video, det blev verkligen så peraonligt att höra dig prata istället för att läsa. Det berörde mig verkligen. Jag hoppas hoppas hoppas att din fot läker och blir bra med tiden, förhoppningsvis så fort som möjligt. Jag kan inte föreställa mig hur hemskt det måste vara för dig och leva med den kroniska smärta och det minnet. Du gör det verkligen bra Katti! Du är en otrolig inspiration och stark person!

  1. Katti Houshmandfar

   Hej fina du!
   Tack så hemskt mycket för dina värmande ord, de betyder mer än du kan ana. Massa kramar från mig till dig

 8. emelie

  hej kattis! jag har aldrig kommenterat här förut, men nu måste jag bara säga att den här videon berörde mig så oerhört mycket!!
  jag har aldrig tränat crossfit, eller ens funderat på det, men sen jag började läsa din blogg har jag blivit så sjukt intresserad för DU är så inspirerande och en fantastisk förebild tycker jag! särskilt som du har varit öppen med dina tidigare ätstörningar, vilket jag också lidit av…

  om jag inte var en så feg människa skulle jag lätt hänga med dig till thailand! 😉

  ta hand om dig och STOR kram!!

  1. Katti Houshmandfar

   Men åh hej Emelie. Alltså gud vad pepp och glad du gör mig. Bästa känslan ever att jag kan ha inspirerat så mycket att du blivit inspirerad av CF. Hoppas du gillar det verkligen när du nu än kommer igång. Betyder massor för mig ska du veta och står mig väldigt varmt om hjärtat att kunna dela med mig av mina tidigare problem för det är så himla viktigt ämne.
   Hoppas du mår bra idag och det hade ju varit så skoj om du haka med till Thailand. Nästa gång 🙂 Kram!

Annons
stats