Slutresultatet | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Slutresultatet

 

Igår gjorde jag min påfyllning som man ska göra inom en månad på Tulekosmetik, alltså mina bryn som jag har tatuerat in. Är så himla nöjd! Kolla videon så berättar jag om behandlingen och visar hur det ser ut och här har ni före efter bild på mina ögonbryn.

Lätt det bästa jag gjort! Spar så mycket tid och känner mig fräsch precis hela tiden. Ni får fortfarande 10% rabatt också via mig om ni uppger mitt namn och ni hittar gudinnan som gör mig så snygg HÄR

oc

Och här är videon från när jag gjorde första behandlingen där ni får se hur det går till också.


 

This is the final results after my refill on my brows. I’ve done microblading on my brows which is a form of tattoo and this is the best thing I have done. Saves me so much time every morning since I fill my brows a lot. On the video I talk about how it is done (Swedish sorry) and you can see how it looks. What do you guys think?

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats