Kosttillskott jag tar | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Kosttillskott jag tar

Då efterfrågan varit stor så ville jag uppdatera Er lite om det tillskott jag tar i dagsläget då kosttillskott är en viktig del av min vardag och träning för att få det där lilla extra och en bra återhämtning. Ibland har jag perioder där jag tar vissa tillskott och ibland plockar jag bort dom men nu känner jag att jag har funnit de som verkligen passar mig optimalt.

BCAA

Aminosyror tar jag varje dag verkligen och det gör jag året om. Går verkligen inte en dag utan att jag dricker BCAA och de senaste 2 månaderna har jag kört med lite olika smaker från DENNA

Jag dricker alltid en portion direkt när jag vaknar, brukar sippa på den medan jag gör mig iordning för jobb. Jag äter alltså ingen frukost förrän typ 1,5 timme efter att jag vaknat så därför dricker jag BCAA direkt på morgonen. Sedan har jag alltid en portion i mitt vatten medan jag tränar. Jag ser hellre att jag har lite BCAA i än att bara dricka vatten, det är alltså bara bra att ha BCAA i sitt vatten. Kalorisnålt så du behöver liksom inte oroa dig att du dricker för mycket.

RECOV Bipeptides – för dig som söker det lilla extra

Alltid innan och efter träning och detta är ett nytt tillskott som jag har börjat med. Ni kan läsa mer om produkten HÄR men alltså jag måste säga en sak. Varje gång jag har tagit denna så känner mig lite sådär extra lycklig och glad och tydligen är det fler som säger att de fått den effekten av denna. Helt jävla underbar! Säljes endast HÄR

D-Vitamin

Behöver jag ens berätta för er varför man ska ta detta tillskott? Nej eller hur 🙂 Vi måste verkligen få i oss D-vitamin tillskott då vi har brist på sol i detta land. Punkt 🙂 kostar inga pengar detta tillskott så inget man ska snåla med tycker jag. 1 tablett varje morgon tar jag och jag kör med Pure Pharmas D-vitamin. Finns HÄR

Omega 3 

Vi får i oss alldeles för lite Omega 3 via kosten så detta tillskott tycker jag precis ALLA behöver ta oavsett om du tränar eller ej. Jag kör nu med Pure Pharmas Omega 3, har tidigare kört Starnutrition. Båda är bra och finns HÄR

ZMA – alltid innan läggdags

2 tabletter precis innan läggdags. Innehåller Zink, Magnesium och vitamin B6. Bra gains, motverkar tröttna muskler och mjölksyra och ger en god natts sömn. Den jag har finns HÄR

Sen är jag en sucker för Barebells proteinbars när jag blir sugen på något gott, äter faktiskt en om dagen haha. Har ni smakat dom? Finns att köpa på de flesta matbutiker eller HÄR. Min favvo är Caramel.


 

MY DAILY SUPPLEMENTS

I have got a lot of request to post what supplements I use so I thought that I would share a post that gives you a view of what I take everyday. I have different periods in life where I may add some supplest and then remove them but I think I have found not what really works well for me, my training and recovery. 

BCAA – amino acids

There isn’t a day that passes without me drinking BCAA. Every morning the first thing I do is to mix a shake with amino acids and this is a supplement that you could never ever waist your money on. The absolutely best recovery every for a good price. I also mix one portion in my water during training. Before I drank one before and after, I have changed that into the next supplement I am going to write about down here. BCAA has almost no calories so you can never drink “to much of it” if you know what I mean. 

RECOV Bipeptides – For the one who seeks that little extra

This is the first product in the world that covers all of the 20 amino acids in one product. This is really something extra for the one who is seeking that little extra for the recovery and training. I have used this product for 3 weeks now and I have noticed one big thing. Overtime I take it I feel like so happy and full of energy. It is like a happy pill haha. I take this m´now before and after training instead of the BCAA I used to drink and instead I drink the BCAA during my training in my water. 

Vitamin D and Omega 3

Since I live in a country where we don’t see the sun so often I really need to get my vitamin D from supplements. This is fact and everyone should take it. It is not an expensive supplement så just take it got it? 🙂 And Same goes for Omega 3. We don’t get the essential fat from the fish from our digestion so that is why supplement is needed. 

ZMA – before bedtime

I take 2 pills before bed everyday. ZMA is a mix of zink, magnesium and vitamin B6. Good for your gains, recovery and muscle fatigue  and gives you a good night sleep. 

And then I am also addicted to the protein bars from Barebells, I have one everyday to my coffee when I want something sweet. But that is not a supplement that is essential, or never mind. IT IS! 🙂

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats