Lyxfrukost på Titan | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Lyxfrukost på Titan

Varje morgon serveras en frukost buffé på Titan Fitness egna kök som ligger precis bredvid campet för 200 bht. Som hittat! Det var det enda jag tänkte på när jag tränade imorse kan jag lova. Det blev ett tidigt pass för mig då vi skulle iväg till Bang Tao och jag körde mitt sista tyngdlyftningspass för veckan. Så denna frukost smakade extra gott efter, bästa är ju att man får göra sin egen omelett. Eller alltså man ber om en och vad det ska vara i så tillagar dom den 🙂

P3178457

P3178454 P3178458P3178461 P3178463 P3178464


The breakfast here at the camp is like the best thing about training here. For only 200 bht you get a whole buffé and can choose to eat as much as you like. They have an own restaurant just next to the camp called Healths Kitchen where they serve breakfast buffé everyday (not Sundays) and where they have a healthy meny and a thai meny. So the only thing I was thinking of while doing the morning session was the food I get to eat very soon, haha. 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats