17.5 utan syre | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

17.5 utan syre

P3249415 P3249423

Den absolut varmaste och fuktigaste tiden i Thailand är precis just nu ska ni veta. Mars/April är verkligen varmast och de senaste 2 veckorna i Thailand så har det också varit väldigt vindstilla och extremt fuktigt också. Tänk er då att träna då och då också köra ett open pass som 17.5. Det går verkligen inte att beskriva hur jävla fucked up det är haha. Jag mötte döden gånger 100 imorse och då på tom mage också.

Japp, jag försov mig och vaknade 10.40 och vi skulle köra 11 så det var bara att få i sig kaffe, BCAA och köra. Fast det var inte det största problemet. Brist på syre och att man känner att man kokas ihjäl var det som var problemet. Vad fan gör jag detta för egentligen? Jag har inte ens signat för Open i år haha. Sympati körde med Alexandra men ändå är jag så himla glad att jag gjorde det efteråt. Jag minns inte min tid exakt men jag tror det var något med 17 min. Fruktansvärt!


17.5 WITHOUT OXYGEN

Mars/april is the hottest and most humanity period in Thailand, so like right now. Imagine doing workouts in this heat and never ever feeling like you can breath. You open your mouth to get oxygen but there us NONE! So I kind of had a near death experience this morning doing the lats open workout. And why do I even put myself through this?! I haven’t even signed up for the open this year. And the fact that I did it with an empty stomach was even worse. Or actually the not getting any oxygen thing was the worst. I would probably have thrown up if I had breakfast before the workout.

So I put myself through this and I don’t remember my exact time but it was something with 17 min. I just wanted to get it done as a workout and it totally knocked me out. But as always, I am so happy after that I did it. Like always with crossfit.

Here’s the video. The thrusters are really the worst ones for me.

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats