Morgonstund är den bästa här | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Morgonstund är den bästa här

Frukost är bland det bästa jag vet och här kan verkligen njuta av den också. The Shack är ett mysigt ställe här på gatan som är en av 2 ställen som har ren vegansk mat och riktigt bra råvaror, därav också lite högre priser men det får det vara värt. Det jag älskar här är deras smoothie bowls och dom är gigantiska verkligen.

Det är det bästa med semester. Ingen stress, behöver inte ställa klockan och man kan bara äta i timmar och jag älskar verkligen att äta. Livet är så himla enkelt här.


Breakfast is the bets meal of the day according to me and I have found a place here that serves the best breakfast ever. This is one of the 2 places I know on this street that serves vegan fun and have everything organic and that is also why the prices are a bit higher here but it is worth it. My favorite are the smoothie bowls they serve and they are huge so you get really full. I love vacation mode, where you don’t let the clock control your day and don’t even set the alarm to wake up. Where you can sit for hours and just enjoy breakfast and where stress is so far away. I wish I could have it like this everyday for te rest of my life. 

Don’t you think?

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats