The View | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

The View

På den här platsen vill jag vara med den jag tycker om mest i hela världen en dag, tänker bara på kärlek och värme när jag är här. Min själ blir alldeles rofylld och igår hängde jag här på min sista dag med mina finaste vänner. Alexandra och Elaine.

The View Phuket. Ska bara vinna på lotto så jag kan köpa en lya här och bli gammal med denna utsikt.


One day I want to be here with the person I care most of in my life. I only feel love, calm and passion when I am here and this place makes my soul complete. I cam sit here for hours just staring at the view and yesterday I spent my last day with my 2 lovely friends. Alexandra and Elaine.

The View Phuket. Just need to win some money on lottery so that I can buy a crib here and grow old in. 

C7E2A1B0-4E02-4BBD-8345-B99ADEFFD729 IMG_5153

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats