När man mår bra | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

När man mår bra

Det här är bilder på mig från i somras VS nu i Thailand och jag ville bara dela med av en lite må bra grej till er. Oavsett allt jag skriver och delar med mig om gällande min skada och hur det påverkar mitt liv och välmående så mår jag ändå otroligt bra idag som person. Jag är trygg, jag vet vart jag står och vill och jag är väldigt lugn. En sak som jag jobbat väldigt hårt med under 2016 är just stress  och jag har verkligen kommit fund med hur jag vill att mitt liv ska se ut och därav har jag verkligen slutat stressa och då gäller det i allt.  Jag skyndar inte till bussen längre utan jag låter den åka, Jag försöker inte hitta den kortaste kön längre på ICA bara för att man tror att den ska gå fortare utan jag bara accepterar att det är en kö, Jag tar mig tiden när jag tränar och låter inte planer efter stressa träningen och jag planerar inte in för mycket saker i min vardag som jag alltid gjorde förr.

Allt detta har gett en stor påverkan på min träning och min kropp och det tycker jag dessa bilder visar väldigt tydligt hur jag mår idag. Jag är stolt och nöjd med min kropp och just för att jag mår bra och inte stressar så visar det hårda arbete jag lägger ner på både kost och träning resultat mycket tydligare och snabbare än vad den gjorde innan.

Så tänk på det. Hur kroppen mår har en väldigt stor påverkan på hur den ser ut och presterar också. Ta hand om er <3


This is pictures of me from last summer vs now when i was in Thailand and I just wanted to share a little positive wellness post for you guys. Despite all the negative things I write about how my injury and everything that has happened is affecting me and my well being, I am a really happy person today. What this year has given me is so much more than just scars for life and an injury that more or less makes my days harder. I feel secure with myself, I know what I want in life and where I stand and I am much of a calmer person today. 2016 has been a very stressful year but also a year where I have realized that I want stress out of my life, in any way and I think I have managed to do that. I don’t hurry anymore to the bus when I know that there is a chance that I could miss it, I choose to take the b´next bus instead. I don’t choose the shortest line in the grocery store just because I think it will go any faster, I choose to wait in line instead and just accept that there is a line. I don’t stress out during my training and I try never to make plans directly after just so that I get my own time and I don’t plan 1 billion thíngs any more during the week.

All of this has made a huge impact on my performance and on my body and I think these pics shows that. I am proud over my bode and the way it looks and just because I am not stressing that much anymore, all of the hard work I out in my training and nutrition shows much quicker and better. 

So think of that. The way you look always starts from the way you feel inside. Take care of yourselves <3

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats