Idag om ett år inspelning | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Idag om ett år inspelning

Igår var en rolig dag med tanke på den skit nyheten jag fick hos läkaren dagen innan och med tanke på att jag vakna upp som världens ledsnaste tjej. Det enda som jag egentligen saknat här hemma i Sverige är att få träna med Jim och själva coachningen. Jag har gjort mitt bästa I Thailand men man vet inte om man gör rätt eller fel när det inte står en där bredvid en och säger till. Lite bortskämd med andra ord.

Vi hade bokat med SVT ovh ITV Produktion för att filma för programmet jag deltar i – Idag om ett År. Jag har fått själv dokumentera väldigt mycket med video dagböcker men vid vissa tillfällen kommer TV crew vara med och filma själv som igår. Det är lite konstigt och speciellt att träna med massa kameror och lampor riktad mot en men jag tror vi gjorde ett grymt jobb och jag tycker det är lite extra roligt att coachen fick skina lite framför kameran för han gör så mycket för mig just nu och det är något jag alltid kommer att vara tacksam för.

Jag har ju som sagt inte så mycket tid kvar för att lyckas kvacka till SM. Sista dagen för det är 28 Maj så tiden tickar och jag måste verkligen ha medvind nu hela vägen för att ens ha en chans. Och vet ni vad? Nästa helg, 8 april så fyller jag år och jag ska faktiskt tävla i Serie 4 i Tyngdlyftning med Vega Atletklubb gänget. Inte för att jag kommer lyfta några kval vikter men jag vill ändå delta för det är så himla roligt!

Ha en riktig skön Fredag nu <3


 

Yesterday was a really fun considering that I was so down after the bad news I got the day before from the doctors. The only thing that I have actually missed back home from Sweden while I was in Thailand was the fact to train with Jim and all the coaching I get from him. I have replay tried my best with the programming in Thailand but it is hard to know if I am doing it right or wrong when you don’t have your coach next to you saying it. A bit spoiled I guess 🙂

We had scheduled a recording with the production crew from the Tv show I am in yesterday. This year is mostly about me recording everything by myself with video diaries but a few occasions they will be there filming like we did yesterday. It is so weird to try to act normal and to your workout while you have cameras and lights aiming at you but I think we did a pretty good job and I can’t wait until this will be live which is next year haha. So you will have to wait a bit more sorry for that. 

As you might know, this show is about me trying to qualify for the Swedish Nationals in weightlifting and I sort of have 2 months left doing that so it is really tight and lack of time. The last day to qualify is May 28th. So everything really has to go my way now and as you know this year didn’t start the best with my shoulder surgery and of course my ankle that will always bi a big GOAT! 

But I am doing my best and I am actually going to compete next weekend on my birthday. Not that I will manage to lift the weights that you need to qualify but just for the fun. I love this!

Hope you all have a great Friday <3

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats