Giveaway Northern Spirit | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Giveaway Northern Spirit

P4030610

Som ni alla kanske vet vid det här laget så är jag sponsrad av Northern Spirit och det innebär ju att jag får precis ALLA kläder som de har till försäljning och det kommer ju inte nytt varenda vecka så jag får varken plats eller tid till att hinna använda allt. Tightsen används bara någon enstaka gång och istället för att slänga så vill jag mer än gärna dela med mig av dessa till min älskade läsare – NI såklart!

Så nu tänkte jag lotta ut dessa tights till 4 lyckligt lottade vinnare vilket betyder att ni får 2 tights var i den ordningen som de är på bilden för att göra det enkelt. Alla är i storlek S. Det enda ni behöver göra för att delta är att lämna en liten fin kommentar med motivering i detta inlägg så väljer jag en vinnare på Torsdag <3

Kram på Er!

OBS detta är endast för personer som är bosatta i Sverige då jag själv står för frakten att skicka.


As you all might know by now is that I am sponsored by Northern Spirit which means that I get everything they have for sale. Since it comes a lot of news, I barely have the time or room to use everything and instead of throwing it away I always want to give it away to you guys. The tights have been used maximum 2-3 times. All are in size Small

All you need to do is to leave a comment and motivate why I should pick you and I will choose 4 lucky winners in Thursday. Yes you will get 2 par each in the order that they are in the pic to make it simple.

This is though only for people that live in Sweden since I pay for the shipment myself.

Good luck everyone!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Malin

  Köpte mina första northernspirit tights för en månad sen. En present till mig själv efter ett tufft år med mycket motgångar – Älskar dem och idag spräckte jag ett par andra tights i rumpan..så hade passat att vinna ett par nya! Hoppas det är min tur nu!

 2. Sofie

  Jag spenderar mesta av min tid i Barcelona. Vad hade inte varit bättre än att träna i riktiga Viking tights, känna mig som en riktig skönhet från norr!

 3. Hannah

  Först och främst måste jag bara säga att du inspirerar mig så sjukt jävla mycket, du är dessutom anledningen till att jag för ett år sen startade med crossfit som komplement till min träning!
  För mig har min resa varit lån, har hela mitt liv varit aktiv inom sport men vid 15 års ålder fick jag IBS som gjorde mig så låst och suuk att jag slutade med allt som hade med träning att göra. Jag gick upp extremt mycket I vikt. Men nånstans bestämde jag mig för att det va värt att kämpa mig tillbaka, genom bra kost och träning hittade jag min väg tillbaka. Och en stor del är på grund av dina inspirerande bilder, filmer och texter. Idag har jag lyckats gå ner 65 kg och fortsätter min resa starkare än någonsin. Det skulle vara så skoj och som en present för allt slit att få vinna ett par av dessa snygga tights!!
  Ha en fortsatt bra kväll och fortsätt med att vara dig, du är grym!! ❤
  Chattkonversationen är avslutad

 4. Hannah

  Först och främst måste jag bara säga att du inspirerar mig så sjukt jävla mycket, du är dessutom anledningen till att jag för ett år sen startade med crossfit som komplement till min träning!
  För mig har min resa varit lån, har hela mitt liv varit aktiv inom sport men vid 15 års ålder fick jag IBS som gjorde mig så låst och suuk att jag slutade med allt som hade med träning att göra. Jag gick upp extremt mycket I vikt. Men nånstans bestämde jag mig för att det va värt att kämpa mig tillbaka, genom bra kost och träning hittade jag min väg tillbaka. Och en stor del är på grund av dina inspirerande bilder, filmer och texter. Idag har jag lyckats gå ner 65 kg och fortsätter min resa starkare än någonsin. Det skulle vara så skoj och som en present för allt slit att få vinna ett par av dessa snygga tights!!
  Ha en fortsatt bra kväll och fortsätt med att vara dig, du är grym!! ❤

 5. Emmy

  Jag har gjort en stor vikt resa och förändrat hela mitt liv. Träning har blivit en stor del av mitt liv. Eftersom jag har gått ned mycket i vikt så har inte så många fina träningstights kvar. Det skulle vara en dröm att få dessa nya tights som jag så många gånger har drömt många gånger.

  Mvh Emmy

 6. Calle Törn

  Jag skulle vilja vinna dessa till min fru som är helt fantastisk.
  Hon förtjänar verkligen lite ny motivation till träningen som nybliven mamma, och hon är besatt av tights. Varje kväll när vår son somnat drömmer hon sig bort på en massa sidor där hon hittar tights hon vill ha. Northern spirit är alltid en sida som kommer upp.
  Hon har följt dig länge och visar ofta upp dina bilder och videos hur grym du är! Hjälp mig att göra henne överlycklig!

 7. Therese

  Träning är något jag älskar och brukar träna ofta. Har under flera veckor fått avstå från träning pga alla möjliga Basiller som gjort att man blivit sjuk nu under vintern när man jobbar på förskola. Börjar nu få tillbaka energi och nya träningskläder ger alltid en extra kick när man inte alltid har orken och energin efter att varit sjuk.

 8. Emma

  Som en present till mig själv för jag nu är klar med 5 veckors praktik som gick TOPPEN! Där det har varit ett himla pusslande av träning, massor av matlådor, hinna träffa pojkvän och vänner, skoluppgifter, långa praktik dagar och extra jobb för att få in en inkomst. Känner mig grym som gjorde en sån bra praktik och att jag nu vet vad jag vill göra i framtiden. Att få vinna denna tävling hade vart en extra guldstjärna i kanten att kicka igång löpningen och fortsatt crossfit träning! 😀

 9. Jeanette Thorell

  Du är en förebild inom CF! Du tar dig igenom det mesta och kommer ut starkare på andra sidan! Fortsätt så! <3 Älskar dessutom NS! 🙂

 10. Jennie

  Jag vill jättegärna vinna! Jag håller på med en deff just nu och det går tröögt i gymmet, lite nya träningskläder skulle göra det mycket enklare att gå dit och nå mitt mål att bli så fit som möjligt till sommaren. 😀

 11. Erika Johansson

  Hej, jag skulle jättegärna vilja vinna! Jag älskar crossfit men är fortfarande nybörjare och din blogg ger mig energi och härlig motivation att träna! Du visar att vilka motgångar man än stöter på så är det bara att fortsätta och vara positiv så löser det mesta sig! Och dessutom vem vill inte träna en svettig WOD i snygga tights?

  Ha en fin dag!

  Med vänlig hälsning,
  Erika

 12. Jessica

  Hej! Jag har följt dig sedan du gjorde din första Thailandresa och sett vad du har gått igenom dem här åren. Det är rörande att se hur mycket du kämpat med självkänsla operation och sedan olyckan. Och ändå så är tonen nästan alltid så härligt positiv! Man får såklart vara ledsen också! Jag hejar på dig och tycker du har en fantastiskt fin blogg! Du är så värd att vara smärtfri och du inspirerar! (Och detta hade jag skrivit till dig även om du inte skulle skickat några tajts!) Hejja hejja!

 13. Helen

  Tack för en inspirerande blogg!
  Jag vinner gärna två par tights. Då kan jag dela vinsten med min träningskompis som alltid finns där och peppar, pushar och stöttar. Hon förtjänar att vara lika snygg som jag 😉

 14. Jennie Andersson

  Hej!
  Hoppas du har en fin dag?
  Så rolig tävling! Jag är sjukt pepp på att delta. Min psykiska ohälsa gör att kassan inte räcker till när jag inte kan jobba 100 % så detta skulle förgylla vardagen enormt
  Peace / jennie

 15. Amanda sophie

  Hej katten Vilken rolig tävling , älskar tightsen från norrhen spirit.!
  Jag anser inte att jag är en mer värdig vinnare än någon annan , finns många som säkert färdtjänar att vinna .
  Men jag läser till sjuksköterska och ekonomin är inte den bästa, så tyvärr kommer träningskläder långt ner på shoppinglistan.. tråkigt för jag älskar träning . Ska köra min första tävling till sommaren och hade ju vart en dröm att få tävla i något par av tightsen . Motivationshöjare deluxe!
  Och inte nog med det du är den bästa bloggaren , faktist den enda jag följer , så sluta inte blogga och nu ska jag hålla tummarna åt mig själv och att prn haglar in

 16. Malin

  Jag har bara ett enda par träningstights o skulle så gärna vilja ha ett par nya men har inte haft råd och dessutom fyller jag år snart (22/4) så det skulle vara så kul att vinna som födelsedagspresent till mig själv.
  Har följt din blogg ett tag o är sjukt imponerad av din kämparanda och beundrar dig för det. Önskar jag var lika motiverad som du
  Hörde om dig innan din blogg blev känd, via din mamma när jag träffade henne i Turkiet 2012.. Så det har varit kul att följa din resa från att hört någon berätta om sin dotter till att se hur du tränat o utvecklats under dessa år till den du är nu. En grym förebild för så många!

 17. Elli

  Eftersom träningskläder är det jag använder mest, hade två par nya träningstights varit som en jäkla fest.
  Burpees, wallballs & cleans är kul, och i dessa tights blir jag allt annat än ful.
  För oavsett vad man säger, så brukar nya träningskläder alltid göra grejer.

 18. Micke Vesterberg

  Jag skulle gärna vilja motivera min fru med lite nya träningskläder. Hon har precis kommit igång med träningen efter vår andra graviditet, jag tror hon skulle uppskatta att få känna sig fin på gymet.
  Sen vet man aldrig, du kanske får se kläderna användas i framtiden. Jag tränar också på CF Nordic och håller på att tjata på frun att hon också ska börja träna där 🙂
  Jag tycker det är spännande att läsa din blogg faktiskt. Jag jobbar ju i brandkåren, så jag känner igen mig i olyckan som drabbade dig. Men från vår synvinkel som räddningspersonal.

 19. Sofia Danielsson

  Supersnygga tights i perfekt storlek!
  Jag gilar din blogg, kikar in varje dag och får alltid härlig ny motivation av dig. Du inspirerar och bevisar gång på gång att man aldrig ska sluta kämpa. Vill man så går det!

Annons
stats