Få bättre hy | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Få bättre hy

På min födelsedag i lördags fick jag äntligen en efterlängtad ansiktsbehandling av min mamma som driver salongen Adeli Hudvård. I maj så har det nu gått exakt ett år sedan jag började med både behandlingar och hudvård från Clinic Care som jag skrivit mycket om och som är det som verkligen har hjälp min problemhy.

Det är verkligen så häftigt hur huden bara blir alldeles lystring och plumpig och fin efter bara en behandling. Jag älskar verkligen den känslan och det finns inget bättre än att sminka sig efter en behandling också. Vill ni läsa och se bilder på hur produkterna har hjälpt min hy på bara några månader så kan ni kika HÄR

För er som vill gå och testa en behandling hos min mamma och hennes mirakel händer (alla säger så verkligen så inte bara jag hehe) så får ni 20% rabatt på valfri behandling genom att ange mitt namn vid bokning eller på plats. Dom behandlingar jag brukar göra är dom som heter Clinic Care men min mor är väldigt känd för att “skapa” en behandling efter ditt behov när hon ser hyn. Hon jobbar för det mesta med avancerade ansiktsbehandlingar.

Såhär kan man se ut tex när man ligger i mask  🙂

Länk till bokning finns HÄRIMPROVE YOUR SKINCARE

On my birthday this weekend it was finally time for a facial again. It has been a long time since last time I got one actually. This May, it is exactly one year since I started with my skincare from Clinic Care. Both when it comes to treatment and home care and wow it is amazing what it has done to my skin. If you want to see before and after pics, click HERE 

My mother is a skincare therapist and she has had her beauty salong now for more than 17 years and she is specialized in specialize facials haha. It sounded weird but yeah you probably call it advanced facials and she often customize the treatment for each persons when she see their skin on their appointment. People love it that way and she is well known for her magic hands. And they are magic for real I am not just saying that because she is my mother. 

It is amazing how the skin improves just after one treatment and how you really see the plump and glow directly. I love that feeling and I love putting on make up after. You look flawless 🙂 

Make sure to read more about Clinic Care if you have troubled skin, it has really helped mine. 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Moa

  Igår bokade jag faktiskt tid för en ansiktsbehandling innan sommaren på din mammas salong! Jag har funderat rätt länge på om jag ville göra en behandling och i så fall var, men eftersom jag har sett hur fin din hy har blivit så kunde jag ju inte låta bli längre! 🙂

  Jag har dock en (kanske lite dum) fundering; jag har bokat min behandling sent på eftermiddagen. Finns det möjlighet att sminka av sig snabbt på salongen innan min behandling, eller bör jag komma osminkad (eftersom jag då måste gå hela dagen osminkad)?

  I alla fall, jag har följt din blogg ganska länge nu och du verkar som en så himla mysig och jordnära person. Hoppas du har en superfin påskhelg! <3

  1. Katti Houshmandfar

   Hej Moa,

   Åh vad glad jag blir av att höra detta. Du kommer ha den skönaste stunden ever 🙂 Promise! Du kan komma sminkad för hon kommer rengöra ditt ansikte och ta bort sminket så tänk inte på något alls mamma fixar allt 🙂
   Hoppas du får en skön påskhelg. Massa kramar!

Annons
stats