Tattoo tutorial - VLOGG | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Tattoo tutorial – VLOGG

Då tog jag mig äntligen i kragen och fixade denna video som efterfrågats. Jag älskar att ni älskar mina tatueringar så här kommer en video om dom, den blev lite lång jag vet men jag råkar gilla att snacka och det var några stycken att gå igenom 😛

Länk till min tatuerare i Thailand har ni HÄR och vill ni läsa ett gammalt inlägg om mina tatueringar så finner ni inlägget HÄR

ENJOY!


So I finally got the time to record the video you have been all asking for. Better late than never right? It shows all of my tattoos and I speak in English just for you guys 🙂 It was a long one I know but I like to talk and there were a few tattoos to talk about.

Here is the link to my Thai tattoo artist also, his FB page if you ever want to reach him for a tattoo –> HERE

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Hej Katti! Jag har gjort min allra första tatuering nu, en kompass på ryggen precis nedanför nacken. Jag är väldigt nöjd med motivet men ha blivit supernojig kring skötsel av den och är livrädd att den ska bli infekterad,att jag ska vända mig på rygg i sömnen, att den ska fastna i köåder osv…hur pass orolig behöver jag vara? jag mår riktigt dåligt över detta och vill bara att det ska gå över fort! och hur pass länge brukar du vänta med träning innan du känner att kroppen tål det igen? är väl olika beroende spå storlek men jag har blivit väldigt begränsad och är väl mer rädd än vad jag behöver…

Annons
stats