Glad Påsk | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Glad Påsk

Hej och hoppas ni alla har haft en härlig lång Fredag och en skön start på påsken. Det är mycket som händer i Stockholm denna helg och ni kan väl inte ha missat att det är Tyngre Tango på Söndag så idag har mina fina vänner och Skåne eliten kommit upp till Stockholm som ska tävla i helgen så jag ska alldeles strax bege mig ut för att gotta lite middag med dom. Krama sönder Vitesson ska jag definitivt göra ikväll.

Jag erkänner för Er att jag har haft en riktig tuff tid här den senaste där jag har varit på ledsen och låg och samtidigt haft så fruktansvärt ont i min fot och allt detta kombinerat har brutit ner mig totalt. Så pass mycket att jag i dagar bara låst in mig hemma och inte gjort ett piss utan bara sovit. Det är verkligen inte likt mig och jag har lovat mig själv att verkligen rycka upp mig nu. Det som är det tråkigaste i sådana här stunder är att det känns verkligen inge kul att blogga då och inte heller träna. Två saker jag älskar liksom. Saknad och tomhet är väl dom två största känslorna som flödas igenom min kropp just nu men jag känner mig på mycket bättre humör och har lovat mig själv att inte låta allt jag jobbat så hårt för bara fallera nu. Jag vill inte det. Men mina skador tär otroligt mycket på psyket. Mer än vad ni någonsin kan ana och jag känner mig bara allmänt utmattad av det.

Men idag har jag haft en riktigt bra lyftardag även om det mesta var så fruktansvärt tungt (förutom mina ryck)  så kändes det otroligt bra. Ikväll ska jag mysa med mina vänner från Skåneland. Imorgon är det träning med gänget och sen ska jag stoppa in atleterna en efter en i cryo maskinen på Nordic och sen får vi se vad kvällen har att bjuda på och på Söndag så ska jag hänga i Solna hallen och heja på mina kompisar.

Vilka ska till Tyngre i helgen?

Vill även passa på att önska Er alla en Glad Påsk och ge lite kärlek. Ta hand om varandra!


I hope you all have had a great Friday and an awesome start on the Easter weekend. There is a lot of fun stuff happening in Stockholm this weekend. Tomorrow and on Sunday there will be a big Crossfit competition held where you will more or less see Swedens elite competing and some of them who are friends of mine just arrived in Stockholm so I am heading to meet them soon to ave some dinner. I love these events cuz that is like the only time I get to meet all of my CF friends around Sweden. 

I just need to admit to you guys that I have been having a really down period lately where I have just felt sad and in a very low mood. I can’t really describe what is happening to me but it has been a lot of things at the same time causing this and it has been so bad that I have locked myself in my apartment and just sleeping and not doing anything really. That passion and longing for training has been gone and yeah I have just been down you know. Feeling like alone, missing something and also my injury and the pain has been causing all of these feelings. sometimes it just gets over me and it is really hard to find that motivation to write something on my blog and I have skipped training several times. The 2 things I love the most. This is really not like me but I am feeling much better today and my focus now is happiness I promise and better updates <3

So now I am going for dinner with friends, tomorrow morning it’s lifting session and on Sunday I am watching the Tyngre Tango competition and cheering on my friends. 

Just want to wish you guys a happy Easter and take care of your family and friends. 

XoXo

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Jag tror jag förstår hur du har det. Såklart har vi alla olika upplevelser av saker men jag känner igen mig så mycket. Jag har gått ner mig totalt efter att ha behövt ha träningstopp i lite mer än ett halvår, läkarna vet inte vad som är fel men jag har börjat få ont på Massa ställen i kroppen. Minsta ansträngning gör att jag kan ha smärtor i flera dagar efteråt. Att det aldrig blir bättre. Och att jag inte ser något stopp på eländet gör det inte bättre. Blivit så jäkla deprimerad av detta och vet inte vad jag ska ta mig till. Vill bara komma tillbaka till träningen – det enda som gör mig hel.

Annons
stats