Helgen | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Helgen

En riktig energifylld helg för min del måste jag minst sagt säga. I Fredags kom Rebecka och gänget från Skåne till Stockholm och vår middag slutade med kvällsmys med hämtmat på deras hotellrum där jag får uppdatera dom om all Stockholm skvaller. Som rena rama förhöret typ haha.

I Lördags hämtade gänget upp mig för att åka till Crossfit Nordic där de fick testa Cryocabin och efter det åkte vi och lunchade för att sedan träna tillsammans på Crossfit Tegen som ligger i Solna och intill hotellet de bodde på. Fan vad jag älskar att träna med dessa människor och det är alltid så roligt att när de kommer på besök eller när jag åker dit och man hänger och tränar tillsammans. Tänk att man har så mycket fina vänner precis överallt i detta land tack vare Crossfit. ÄLSKART! Det slutade upp med att jag ryckte vikter som jag egentligen inte ska och får av coachen men alltså det är typ 1 gång om året jag får hänga med dom här och det bara hände hihi, sorry coach.

Söndagen var häng hela dagen i Solnahallen för att heja på alla som tävlade på Tyngre Tango. Sjuka var ju att precis alla jag känner tävlade och när Cicci frågade mig “vem vill du ska vinna” så blev jag helt tyst….Öh alltså öh…ingen, eller alla, eller…” Kul att träffa min älskade Kaitlynne igen även fast det var en kort stund, saknat dig min skitunge från Borås!

Så med andra ord och som vanligt när man kollar på CF tävlingar så samlar man så mycket inspiration och vill bara till gymmet och träna och bli ännu bättre. Precis det jag ska göra idag. men först fixa klorna faktiskt.

Här har ni lite smått och gott från helgen <3


This weekend has been full of new energy for me, just what I needed actually. This Friday my friend Rebecka and her crew came to Stockholm from south of Sweden and they stayed here all weekend since they were going to compete here this weekend. So Friday evening we were suppose to go out for dinner but it ended up that we bought food with us and just chilled in their hotel room talking. Or I updated them on the Stockholm gossip haha. 

On Saturday they picked me up and we headed to Crossfit Nordic so that they could try the Cryo cabin for the first time and after we went for lunch and then for a training session together at Crossfit Tegen which was next to their hotel. I love these moments when it’s events like competition and you finally get to hang out with your CF friend around the country. That is the best thing about the crossfit community is that you have found so many wonderful friends around the country and that you are always welcome anytime. And the training session was the best one ever in a long time, I snatched weights that I shouldn’t do right now so sorry coach but I could not help myself around them. Inspiring deluxe you know. 

On Sunday we spent the whole day watching the best of the best compete in the competition called Tyngre Tango. It is a competition where the elite athletes of Sweden get invited to compete in pairs and as always when you watch competitions, you get so much new inspiration and just want to get back to the gym and get even better. Exactly what I am going to focus on now.

So in other words, I really needed this weekend <3

P4150059 P4150060 P4150061 P4150062 P4150089P4160182

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats