Nyhet från Barebells | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Nyhet från Barebells

Häromdagen så släppte Barebells en nyhet vilket är proteinrika milkshakes i 3 olika smaker som jag fick hem att testa och herregud så goda dom är. Allt Barebells gör är ju från himmelriket och ni måste verkligen testa deras produkter. Dessa är väldigt nya så jag vet inte om de finns i alla livsmedelsbutiker ännu då det är butikens eget val att ta in dom men ni hittar deras produkter annars på Gymgrossisten och länken till milkshakes har ni HÄR

Drick dom iskalla, alltså HEAVEN 🙂


News from Barebells and this time it is protein milkshakes and I got them delivered home the other day since I am an ambassador and I am just saying…. OMG! Everything Barebells does tastes like heaven and this was just another hit though only available in Scandinavia sorry 🙁

So if you ever see anything somewhere from Barebells, you must try!

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats