Domedagen imorgon | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Domedagen imorgon

Det lät kanske lite väl seriöst min rubrik hehe men det är för att det är det. Imorgon ska jag äntligen för göra en datortomografi på min högra fotled och efter det så kommer svaret om hur läget är. Om vad som på riktigt händer där inne och hur pass invalid jag blir på papper. Jag hoppas dock att det är något som det går att agera på men jag vet innerst inne att chansen för det är väldigt liten utan att jag kommer att få lida såhär. Kanske blir något bättre med åren men något är tyvärr inte så mycket för mig. Jag är så trött verkligen ni anar inte. Trött på att orka varje dag, trött på att halta och trött på att konstant känna av min skada. Suger musten ur mig 0och jag har verkligen svårt nuförtiden att vara lika positiv som jag har varit under hela denna tid sedan olyckan. Försöker men åh vad tufft det är.

Såhär ser det ut, dessa var bilderna jag fick skicka in häromdagen till försäkringen för just ärren och hur deformerad min vrist är.


It is judgement day tomorrow when it comes to my ankle. Or it sounded a bit harsh but it kind of is actually. I am having cat scan done tomorrow where we will see what is going on in there and so that they have all the info they need for the form of disability is filled in for the insurance stuff. I really hope that they find something that can be done even though I know that the chances are really small for that. All I know is that I am so sick of this now. I really am and I have hard time staying as positive as I have been through all this time. The constant pain, the walking disability and the fact that I am reminded every single day is taking away energy from me. Sucking it out from my soul. When will this end!

Here are just a few among all the pics that I sent the other day to my insurance company for the scars. This is how it look now.

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Camilla Thomas

    Hej! Har du hört talas om BEMER? Det är en slag fysikalisk vaskulär terapi, där man “behandlar” eller använder som typ en yogamatta som man ligger på eller också en liten vetsion som man kan lägga runt delar av kroppen som man har “problem” med, och sen är det som typ elektrika impulser (känns ingenting) som förbättrar mikrocirkulationen i blodkärlen och kapaciteten i kroppens celler. Det hjälper även otroligt mycket för läkning av kroppen. Jag har flera familjemedlemmar som använder både för allmän hälso aspekt, men som då även sett förbättring av kronisk urinvägsinfektion, hög kolesterol, reumatism, atros, läkning vid operation och mer, inte exakt vad du har men jag tror säkert det skulle kunna hjälpa vid svullnad, och sen hade du väl kalkbildning i foten? kanske låter som hokus pokus men det funkar verkligen och man kan behandla själv hemma. (det kan ta tid men jag har inte hört om någon som inte sett förbättringar!) Googla på BEMER eller typ BEMER sverige så kan du se vad det är för något! Kram och du är verkligen en förebild med din styrka (fysisk och psykiskt)!

Annons
stats