Du betyder allt | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Du betyder allt

Dom här 2 senaste veckorna så har mitt liv varit helt upp och ner. Inifrån och ut. Ni vet när inget är och känns som det ska? När man bara vill gräva ner sig under jorden och bara sova i all oändlighet för jag vet liksom inte vart jag ska börja eller vad jag ens har ork till att göra. Helt och hållet inte mig själv och tom på känslor, ord, agerande, inspiration och glädje. Allt är bara så snurrigt och det har gått ut väldigt mycket på bloggen först och främst men även min träning. För första gången på många år så har jag känt att det jag gör inte är roligt eller att jag inte har någon längtan till det och gud vad ledsen den känslan har gjort mig.

Men under dessa veckor så har jag haft så himla fina vänner som hjälpt mig att få tillbaka den där glöden till min träning. Folk som verkligen bryr sig och som inte vill att jag är där jag varit i humöret och det är på riktigt DET som gjort mig glad. Ni vet precis vilka ni är och jag är så himla glad att ni finns i mitt liv och att vi alla delar samma passion och kan göra det ihop. Det har fått mig att verkligen inse hur viktigt det är med bra energi omkring en både i träning och i livet allmänt. Men i träningen är det verkligen det viktigaste för mig för utan det hade jag aldrig gått till gymmet längre. Det finns inget som slår den där känslan att man kan umgås, skratta och ha skoj, lyfta vikter och göra galna wodar tillsammans och verkligen känna att det här är personer som man verkligen vill göra det med också. Precis så känner jag med alla i min närhet just nu och det är dom jag både umgås och tränar med. Resten har jag strykt bort faktiskt.

Så med detta sagt så ville jag egentligen bara visa hur viktigt det är att hitta något man tycker är roligt och hur mycket gemenskapen omkring den påverkar. Träning är inte till för att göras ensam tycker jag. Man kan finna sådana nivåer och prestationer i träning som man inte visste fanns genom gemenskap och genom fina människor och göra det tillsammans.

Så till alla Er som ger mig energi och finns i mitt liv – Du betyder allt <3


 

These past two weeks, my life has been completely upside down. Both from inside and out. You know when nothing feels like it should? When you just want to dig your own grave and just sleep forever because you don’t know nothing anymore?. Absolutely not feeling like myself and completely empty of words, actions, inspiration and joy. Everything is just not as it should be and this has impacted on my blogging and social media work but also my training. For the first time in many years, I don’t feel that anxiety for training and I don’t long for it as I have done and that feeling has really made me sad. 

But the one thing that I know throughout these last 2 weeks is that  I have so nice friends who helped me get that glow and joy back and actually get my training done. People who really care and who do not want me to be down. You know exactly who you are and I am so happy you are in my life and that we all share the same passion and can do it together. It has made me really realize how important it is with good energy around you, both in training and in life in general. But in training it’s really the most important thing for me, I’d never would have gone to the gym otherwise. There is no better felling than the one where you can train together, laugh and have fun and just really hang out both in the gym and outside the gym. laugh and have fun,

So with that said, I just wanted to show just how important it is to find something that you think is fun and how much the community around it affects. I don’t think exercising is really made for being done alone. You are son much stronger and happier when you do it together.

So to all you who give me energy and exist in my life – you mean everything!

27b8f9fe-9af5-4cd6-b3e3-ef982ab518d9 5432d0f6-c11c-48ef-bf0e-df5dd4e93fb9

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats