PRP för håravfall | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

PRP för håravfall

I måndag var jag och gjorde min 5.e och sista PrP behandling på Nordic Hair Clinic i Stockholm. Jag började med min första behandling i Oktober och nu kan man väl säga att efter 6 månader sådär så ska man se resultat (eller man bör haha) Jag känner ju självklart att det har blivit fylligare men eftersom man ser sig själv varje dag så bli man lätt blind och då krävs det före efter bilder som vi nu ska ta återigen den 8 Maj. Jag har dock sparat en bild till er som ni inte fått se som jag har tagit själv, alltså en före bild och ja ni kommer tappa hakan över hur min hårbotten ser ut. Jag blir verkligen illamående. Denna bild var dock inte samtidigt som jag började med behandlingarna utan det var i september när jag tog ut mitt löshår men fy fan alltså. Jag tänker att jag spar den tills jag fått efter bilderna så ni får bli lite chokade haha.

Vad är PrP?

Detta är en metod som är helt och hållet naturlig och som används mot håravfall. Varför den är naturlig är för att man använder kroppens egna ämnen och injicerar i hårbotten och PrP är en rätt känd fungerande metod. Ni kan läsa mer om metoden och hur det går till samt se video från när jag gjorde min första behandling så får ni lära er lite mer.

Kika på länken HÄR


Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. nadine

    Hej katti ☺
    Jätte konstig fråga men vad änvänder du för body lotion, Din hud ser alltid så fin ut på bilderna!!

    1. Katti Houshmandfar

      Hej Nadine, hehe vad söt du är. Jag använder ingen speciell, använder ngn knappt faktiskt 🙂 måste vara filtret och min kamera som gör det 😉

Annons
stats