Glutenfritt bröd | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Glutenfritt bröd

Jag har fått testa något av det godaste jag har smakat faktiskt, nämligen Alvbröd. Det är ett nytt koncept som Frida introducerade mig till som hon själv gör och jag var bara tvungen att skriva om det för det är så bra och lätt. Jag hoppas verkligen detta blir en hit och ett koncept.

Alvbrödet är ett färdigt kitt så att du kan baka ditt glutenfria bröd hemma på ett väldigt enkelt sätt. Tror Frida sa att hon säljer kittet för 69kr. Du får ett färdigt paket så att du kan göra 12 st muffinsbröd. Paketet är formarna och grunden (mjölen).Du tillsätter äggen själv och hur du går tillväga står på beskrivningen så du får själva grunden som är gjord på ekologisk pumpafrömjöl, psyllium, kokosmjöl och bakpulver.

Man vispar sedan 12 st medelstora ägg och väljer sin egen fyllning. Du kan liksom ha allt i. Jag körde bara med russin i mina och toppade med solrosfrön och linfrön för det var det enda jag hade hemma. Bär kan du ha i också.

Så himla gott och saftigt verkligen, jag gjorde en ägg och avocado macka till frukost/lunch idag eftersom jag vaknade typ runt 15 idag…. mår ju sådär men lyckades ta mig upp och baka dessa.

Jag vet inte hur dessa säljs men finns att läsa om på deras FB sida som du hittar HÄR


 

These muffin bread are seriously the most yummy home made bread I have tasted! It is a new concept that I was introduced to which is called Swedish alvbread were they sell like a prepared kit for you to make bread at home and free from gluten. The kit consist of 12 muffin forms and prepared flour and the flour is made of coconut flour, pumpkin flour and baking powder. You add 12 eggs (1 for each) na the filling that you would like at home and then in the oven. So great!

I just put some raisins in mine and made a egg and avocado sandwich this morning. Delicious! This is Swedish so I don’t think you can buy it anywhere else actually. 

Great idea don’t you think?

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats