Denna dag | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Denna dag

Ska få bli bra har jag lovat mig själv 🙂

Startar med en frukost och kollar mina mail och allt annat som jag skjutit undan i så många dagar nu och njuter av en frukost som jag också struntat i att äta på flera dagar. Att väga in på -58kg den 27 Maj är inga problem just nu kan jag lova och inte på ett bra sätt. När jag mår dåligt så brister även lust på mat tyvärr. Det som jag älskar så!

Jag brukar göra en proteingröt av min gröt alltid och det gör jag genom att tillägga proteinpulver helt enkelt. Lät mycket mer fancy när jag sa proteingröt eller hur? Haha, hur man kan få saker att låta mer fancy än vad dom är genom att lägga till lite fina ord. “Banana cream flavored protein oats” som egentligen är lite havregryn som jag sen hällt 1 dl proteinpulver i av smaken banan 🙂 Men herregud vad gott det är att äta gröt så, har ni testat? DO IT! Sen körde jag lite kokosmjölk och bär och frön, mums!

Hoppas ni får en fin dag!


 

This day is going to be a good day I need to tell myself that and just make it happen. Well I didn’t sleep until the afternoon like I have done lately so that is a good start. Staring my morning with breakfast and checking my emails and stuff since I have neglected that for a few days. I haven’t been eating breakfast for a few days either…. When I am feeling this bad as I have and am, food is the last thing on my mind. So weighting in at -58 kg on May 28th won’t be a problem if you would see me now. Hate this, food is like the biggest joy I have. But I am getting there promise. 

I normally make a protein bowl out of my oatmeal by just adding protein powder. Sounded more fancy on my IG post where I wrote “Banana cream flavored protein oats” when all it is is just oats and some banan protein powder haha. So weird how you can make things so different by just adding a few words 🙂

Well it is delicious anyway! So if you haven’t tried adding protein do it. Taste like candy for real.

Wish you a great day!

img_7480.jpg

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats