Precis vad jag behövde | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Precis vad jag behövde

 

Äntligen kom jag iväg i Onsdags och tränade efter över en veckas paus. Trodde det skulle vara katastrof men ja kände mig till och med starkare än vanligt och nu är det bara 15 dagar kvar tills jag ska tävla.

Igår var en av de bästa dagarna på länge. Jag kommer en dag när jag mår lite bättre berätta lite så ni förstår vad det är som har hänt, det lovar jag men jag fick verkligen koppla av och tänka på annat och hänga med min blogg kollega Jessica Lagergren, Ni vet hon från Tvillingpodden? Vi var nämligen på SPA by Us vid Riddargatan i Stockholm och unnade oss. Startade med en 45 min underbar massage (nästan så jag började gråta) och detta var faktiskt första gången som någon masserade mig med varm olja. Herregud vad skönt! Efter massagen kopplade vi av i relaxrummet med bubbelbad och lite frukt och gott. Alltså varför gör vi inte sådant här oftare för oss själva? Det är liksom den härligaste gåvan man kan ge sig själv och speciellt jag som mått så himla dåligt behövde verkligen det här. Tack Jessica verkligen!

Efter SPA så gjorde vi oss iordning och gick iväg till KASAI och käkade en god middag och drack “några” glas vin och jag fick prata om allt. Mitt ledsna har omvandlats till ilska och hat då personen som gjort detta inte ens gjort ett patetiskt försök till att be om ursäkt och det var skönt då att få prata av sig med någon också som kanske inte känner mig lika bra. Men det vi inte kunde ana var ju att vår middag spårade ju ur totalt och jag klev innanför dörren inatt vid 04.30….. En Torsdag, bara sådär haha. Vi gjorde stan osäker med andra ord, eller vänta lite nu. Jessica åkte hem runt 2-3 tiden så jag röjde sista timmarna själv tydligen. Så olikt mig men ja det var verkligen så roligt och värt.

Jag har även fått möjligheten att ge er kära läsare en rabattkod på 20% ifall ni skulle vilja unna er en avkopplande stund på SPA by US i Stockholm. Ni anger då bara mitt namn “Katti” vid bokning. Hur bra? Jag kommer definitivt göra detta igen.

Nu ska jag göra mig klar för en födelsedagsmiddag ikväll då vi ska fira finaste Devran som fyller år på Nosh and Chow. Hoppas ni får en fin fredagskväll!


 

So finally after a week off I got myself back to the gym on Wednesday and it felt so wonderful to lift again. I was actually expecting a disaster session but I fel stronger in a weird way. No it is only 15 days left to competition and I really need to do well. 

Yesterday was one of the best days so far in w while. You guys know I have been down and feeling really bad and it was the first day that I got myself out and could laugh some. I spent the afternoon/evening/night with one of my blog colleagues by the name Jessica Lagergren. Besides blogging she runs a famous pod called the Twin Pod with her twin sister. We started the evening at a SPA and got a 45 min massage which was amazing. First time ever that I get a massage with hot oil. After the massage we chilled at the relaxing area with bubbel bath and chatting with some fruit and snacks. Wow why don’t we do this more often? It was nice to talk to someone who doesn’t know me so good about everything that has happened. The sadness and tears inside of my has like turn into hate and anger now wince the person who have done this to me hasn’t even made a tiny effort apologizing. 

After the SPA we went to a place called KASAI for dinner and drinks. 1 drink turned into 2,3,4 and yeah you can say that a dinner night ended with me coming home at 4.30 am this morning. I never go out but yesterday I did sort of. And we were everywhere also in Stockholm. One drink here, one there and so on. 

So much fun and well needed. And the best thing is that I also get to give you guys a 2+% discount on the SPA if you are ever around and want to visit SPA by Us in Stockholm. Just give my name “Katti” when booking –> www.spabyus.se

Now I am going to get ready for a birthday dinner party at Nosh & Chow with friends. Hope you all have a great evening. 

 


Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats