Bilder från förra sommaren | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Bilder från förra sommaren

Förra sommaren var händelserik på många sätt för mig. Det var även en sommar som gjorde mig extra glad då jag hade det väldigt tufft sedan Mars och min krock och alla resor och allt som hände förgyllde min själ. Det blev 4 st utlandsresor, Turkiet i Juni med Pamela, Los Angeles i Juli med Northern Spirit gänget för att kika på Crossfit Games och sedan Marbella med ett gäng Crossfit vänner och sist men inte minst Madrid i ett par dagar med Kaitlynne när hon skulle tävla. Detta får mig att se fram emot denna sommar ännu mer. Jag kommer iallafall att åka till USA den 30 Maj och stanna hos Pamela igen sen får vi se vad sommaren har att bjuda på.

Här får ni en tillbaka blick, man blir ju bara glad.


Last summer was one of the best summers ever in my life. Especially since I had a really rough time after my car accident so I really appreciated everything a little bit extra. 1 travelled 4 times, the first one was Turkey with Pamela in June, the second was Los Angeles in July with the Northern Spirit crew where we saw the Crossfit Games and then Marbella in August with a bunch of friends who I’ve met trough Crossfit and last but not least Madrid for a few days with Kaitlynne. Looking back makes me long for this summer even more and I am really excited for my trip to the States again. I will travel to Virginia on May 30th and stay for a few weeks. That is all I have planed so far. 

Here are some pics from last year, makes me so happy!

img_4791 img_4797 img_4805 P7225600 P7225611 P7225647 P7225676 P7225696

Kommentarer

Kommentera

Annons
stats