Hålla mitt första CF Pass | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Hålla mitt första CF Pass

Ako skulle tydligen iväg till Finland eller något och frågade mig igår om jag ville hålla Dagens Pass på Atum idag kl 17.00 vilket jag direkt sa Ja till. NU ska jag äntligen få hålla mitt första ledarledda pass här vilket är superskoj. För en stund blev jag helt sjukt nervös och ba “öh vad fan, öhhhh” men hallå jag har tränat CF i över 3 år. Kom igen jag kan detta!

Så komsi komsi kl 17.00 och kör med mig eller nått…


 

Hey, guess what? I am coaching my first CF class today at Crossfit Atum. Finally haha. I did my L1 Course in January and haven’t got started yet and Ako asked me if I could help him out today coaching and YAS I said. 

Just wanted to say that, talk to ya later <3

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats