Sommardag | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Sommardag

Hallå vad hände med vädret i Sverige igår egentligen? Wow vilken dag och vilken värme vi fick i Stockholm iallafall, tror inte ens det blir så varmt en vanlig bra sommardag liksom. Jag har varit rätt öm i kroppen de senaste dagarna av träningen så det blev vila för mig. Efter lite jobb på förmiddagen med Cryo Sweden så åkte jag tillbaka hem till Sundbyberg och mötte upp Pontus och körde en park häng. Musik, frukt, sol och världens bästa sällskap. Lite senare mötte John upp oss också och till kvällen fick det bli grillning ute och ännu mera mys. Mer sådana här dagar tack.

11 dagar tills USA och där kommer jag mötas av riktig högsommar värme!

Idag gick jag upp på morgonen och tog 1 timmes powerwalk innan frukost just för att jag måste verkligen bränna bort lite vikt nu innan tävlingen och känner mig lite stressad över det. Men jag vet att det kommer gå bra om jag fortsätter såhär bara fram till nästa lördag. Målet i sikte nu vet. Idag blir det träning lite senare på dagen och annars har jag bara fixat och donat här hemma inför min resa till USA. Åh gud vad jag längtar! Jag kommer åka 1 vecka också till Los Angeles och hälsa på en kompis så detta kommer att bli en  resa jag aldrig kommer att glömma. Jag kanske inte kommer tillbaka vem vet hehe.

HOPPAS NI FICK NJUTA AV SOLEN IGÅR ☀️ Ta hand om er!


Yesterday was like the warmest day ever in Stockholm, I mean it is May and I don’t think we have that heat even during the best summer day here. So when you get days like this you have to cherish it in this country. That is why we Swedes get all crazy when we see the sun, because we don’t get it often.

The day was spent in the park basically all day with friends. Music, fruit, sun, bbq and good company. A perfect day sort of speaking. 11 days left until my trip to USA and I know that the heat there is just the way I like it. Counting the days!

This morning I woke up and took a powerwalk for an hour before breakfast. I still have som weight to loose for my competition next week so I have to work hard now. Every day counts you know. And later this afternoon I am doing a lifting session but first I need to fix stuff at home for my trip so everything is in order. Who know, maybe I won’t travel back home to Sweden…

HAVE A GREAT WEEKEND GUYS!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats