Om 5 dagar | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Om 5 dagar

Så ska jag väga 2,2kg mindre och tävla i Väsby Open, min sista sista chans att kvala till SM. Vikten är jag inte orolig för, jag vägde 60,2 idag runt 14 tiden och då har jag hunnit dricka massor, äta frukost och lunch. Invägning på tävling sker på morgonen på helt tom mage. Idag bestod min träning av att lyfta och hitta ingångsvikten till tävling och det kändes sååååå bra! Kalle från ITV Produktion var där och filmade min träning för Idag om Ett År som sänds på SVT nästa år.

Jag vet vad jag kommer starta på och vikten kändes väldigt säker idag på träningen, för några veckor sedan så var detta en vikt som alltid var en chansning för mig. Inte längre, wow vilken utveckling. Minns ni min förra tävling som var den 9 April, då missade jag båda mina lyft på 50kg men det tror jag icke kommer ske mer. Tack Lyftare jag är så himla taggad för Lördag!


 

In 5 days from now I have to have lost 2,2 kg weight and about to compete in weightlifting. This is my last chance to qualify to the nationals. I am not so worried about the weightloss part since I weighed myself after lunch today. On comp day it is in the morning on a empty stomach. My training session today was about lifting to my starting weight in snatch and clean and jerk and the lifts felt great and relatively easy. The snatch on 50kg has always been a gamble for me but now it feels like I have it every single time. What a progress right? I had one of the crew from the production company for the show that I am in which will be on Swedish TV next year. They are also going to be there on competition day. 

I am really excited! here is the video from today.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats