Vad händer med vår värld | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Vad händer med vår värld

Jag vaknar till en stor sorg när jag sätter på nyheterna och möts av att det skett ännu ett terrordåd i Manchester. En bombning på en konsert där det är en massa ungdomar som skulle ha en av de roligaste kvällarna i deras liv. Jag vet precis den känslan när man ska gå på en sådan konsert. 22 döda och nästan 60 personer skadade. En person som sprängde sig själv under en popkonsert.

Jag blir mörkrädd för vad som händer i vår fina värld, eller den verkar inte vara så fin längre. Är det såhär det ska vara? Människor ska utplåna varandra genom attentat och sprida skräck? Ska man inte våga gå på något större evenemang längre? Vet ni vad det första jag tänkte på när Tre Kronor tog guld och skulle vara på Sergels torg igår och möta det svenska folket?

“Nej folksamling, perfekt tillfälle för någon att göra ett attentat”

Är det såhär vi ska behöva gå runt och tänka? Fy fan för vad som händer i världen. Varför gör vi såhär jag förstår inte. Mina tankar går verkligen till alla de drabbade och anhöriga till attentatet i Manchester idag. Tårarna rann imorse när jag såg detta.

Ta hand om varandra, var snälla mot varandra. Detta måste få ett stopp!


I woke up to sadness, this is a dark day.

When I turn on the news and hear that there has been another terrorist attack and this time in Manchester. A bombing at a concert where there are full of young people wanting to have one of the best night of their lives. 22 victims are dead and almost 60 injured.

This is one of the most horrific incident ever. What is wrong with this world? why are we doing this to each other?  WHY??? When is this going to end. Is this how it is suppose to be. That we are now going to have to be afraid of going to events or places that are crowded? The first thought I had when Sweden won gold in Hockey 2 days ago and they said that the team would come to Sergels torg in Stockholm to meet the crowd was – No an attack. That is so wicked that it was my first thought..

 

My thoughts today goes to the victims and their families. Take care of each other, be kind to each other. This has to stop!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats