Dagsformen inför Lördag | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Dagsformen inför Lördag

Hej men världens största leende!

Jag har haft 2 helt underbara dagar då solen skiner och sommar värmen verkligen kommit till Stockholm och dessa dagar har jag spenderat med Pontus ute i solen precis hela dagarna. Och träning såklart. Dagar som dessa så glömmer man bort hur vintern är egentligen och att vi faktiskt den större delen av året lever i mörker.

Idag är det vila för mig och det ska jag njuta av ute i solen i någon park. Min morgonvikt idag var 58,4kg så YES dieten har lyckats och jag behöver inte längre oroa mig för att väga in på fel viktklass på Lördag. Imorgon blir det extremt lätt träning och då lyfta bara lite och sen tävlar jag ute i Väsby på Lördag. Invägning är mellan 9-10 och jag startar kl 11. Ska bli såååååå roligt och formen känns så bra verkligen. Hoppas jag gör bra ifrån mig nu bara när det väl är dags.

Så om det är någon som vill komma och titta så är det öppet för allmänheten. Tävlingen heter Väsby Open.

Ha en fin dag och njut av solen nu.


Good Day form me with the biggest smile!

I have had 2 really good days, the sun has been shining and ut is like real summer heat going on here in Stockholm. So basically my destination has been in a park with Pontus like all day long. Training feels good as well and this morning my weight was 58,4kg which is really good. 2 days left to competition and I need to be under 58 kg so no worries. I am really excited about Saturdays competition. So today I am resting totally and I am just going to spend the day in the park, tomorrow I will do a light lifting session. Very light! And on Saturday at 11 am it is game time for me.

I am really happy that my diet work as good as it has done and that my lifting feels great. Now I just hope that I can perform on game day you know.

Have a great day guys, talk to ya later!
P5240541

P5240410

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats