Älskade mamma | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Älskade mamma

Idag är det en speciell dag för alla fantastiska kvinnor och mammor i Sverige. Mors dag är fan den finaste dagen ever, vet ni hur grymma morsor är eller? Men idag är det inte bara en speciell dag för att det är Mors dag utan det är nämligen en super speciell dag för det är min mors födelsedag idag också.

Grattis min älskade mor på födelsedagen, jag älskar dig till månen och tillbaka gånger hundra. 

Mammor är så jävla bra på så många sätt att det finns inte ens tillräckligt med ord för att förklara men idag är det även en sådan dag där det påminner många som kanske har förlorat sin mamma att dom inte finns. Jag vet att det är en sådan dag för min mamma då hennes mamma gick bort för 10 år sedan. Jag kan inte ens tänka mig hur hon känner sig för jag kan inte föreställa mig ett liv utan min  mamma. Hon är allt och mycket mer.

Tack mamma för att du har gjort mig till den Katti jag är idag.

Tack för att du alltid stöttar mig i precis allt jag gör.

Tack för att du har varit så modig som du har varit under ditt liv. Tagit oss till Sverige, vågat satsa och starta ett nytt liv, vågat lämna pappa och ge oss den bästa uppväxten på egen hand och för att du gett oss så mycket kärlek.

Tack för att du stoppar mig när jag är på väg att ta galna beslut.

Tack för att du är så himla mån och rädd om mig och så envis att Du var anledning till att sanningen kom fram om den vidriga äckliga människan som lekte med mitt liv och andra tjejers liv för den delen samtidigt. För att Du visste att han var en bluff från första början och för att du funnits för mig när jag mått så himla dåligt.

Tack för att du är en mamma som jag är stolt över.

Tack för att du är min mamma

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats