Nu åker jag | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Nu åker jag

Incheckad och klar och väntar på att få gå på planet mot Washington DC, kommer ta ca 12 timmar för mig att komma fram med mellanlandning. Jag fick en video från Pamela inatt på hur det spöregnar där, KUL! Men jag tror solen tittar fram när jag landat, så är det bara.

Vi hörs från Staterna, längtar!


Checked in and ready to board my flight to Washington DC. It will take about 12 hours in total for me to get there and I will have a stop in Frankfurt on my way. I got a video from Pamela last night that showed how much it was raining, BIG DISLIKE! But I know that the sun will pop out when I get there 🙂

Talk to you from the States, can’t wait!

img_0761 img_0766 img_0768 img_0771 img_0773 img_1439

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats