På andra sidan Atlanten | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

På andra sidan Atlanten

 

Hej finaste ni!

Nu är jag äntligen här i Reston, Virginia hos min bästis Pamela och Jeff. Resan hit gick superbra och snabbt tycker jag. Planet var mer eller mindre tomt kändes det som och jag fick hela 2 säten för mig själv så jag satt som en drottning kändes det som. Dessutom var det till min förvåning väldigt bra wifi på planet så jag sysselsatte mig med att chatta med mina vänner på Messenger.

Tidskillnaden här är 6 timmar bak från Sverige så nu ska ni säkert gå och lägga er och jag har precis kommit ner från poolen som är på taket här då det är ca 28 grader och strålande sol här idag. När jag kom fram så tog jag en taxi till Pamela och Jeff och lekte med hunden medan de båda jobbade. Sen så grillade vi middag på taket och efter det blev det läggdags då jag kände med helt slut. Imorse körde jag Pamela till jobbet och åkte tillbaka hem själv, ja ni hörde rätt. Jag körde bil för första gången sedan min olycka vilket är över 1 år. Fel åkte jag också haha men annars gick det superbra och jag har saknat att sitta bakom ratten och det var inte läskigt alls. Vintertid är nog en annan femma.

Vid 10 tiden åkte jag och Jeff till boxen och körde ett härligt lyftas ute i solen. det var så roligt att få träffa alla som man hängde med sist jag var här på boxen och de kom ihåg mig minsann. Efter träningen åkte vi till Target som är en butik som säljer precis allt och köpte en cykel till mig då Pamela alltid tar bilen till jobbet och jag och Jeff kommer att få cykla till boxen som ligger ca 10 min bort med cykel. Tänk att man kan få en snygg cykel för 850 spänn! Sedan vi kom hem från träningen runt 14 tiden så har jag legat uppe på taket och solat lite då det är så varmt och nu ska jag göra mig iordning då vi är bjudna på middag hemma hos Pamelas pappa och släkt med vänner. Det betyder med andra ord PERSISK MAT för dom är iranier och det tackar jag för. Mums!

Hoppas ni alla haft en fin dag och för er som är i Madrid och hejar på alla Svenska atleter, Heja lite från mig med!


 

Finally arrived on the other side of the Atlantic! I hope you guys have had a great day, my vacation has sure started on top. So I am here in Reston, Virginia with Pamela and Jeff. The weather today is sunny and hot so I couldn’t ask for a better start as I said. The flight and trip to here went really smooth and good and actually a lot faster than I thought. The plane was more or less half full så I had 2 seats for myself and that was super comfy. And to my surprise they had wifi omboard which was awesome so I was chatting with friends on messenger all the way here and tie flies then you know. 

The time difference from Sweden is 6 hours. So when it is evening in Sweden it is lunch/afternoon here  I just got down from the roof top now where there is a pool and since the weather is like 28 degrees celsius that is exactly how you spend a day. This morning I woke up early and Pamela had to go to work so I went with her since I needed the car today and had to drive back home alone. This was my first time driving ever since my car accident which was more then a year ago so it was huge to drive back alone in a area I know nothing about but it went really good. I did not feel any panic or bad feelings driving so that is great. When I came back me and Jeff headed to Crossfit Reston for a training session outdoor of course. Wow what a feeling it is to lift outside in the sun. 

Tonight we are invited to a dinner party at her fathers house with family and friends which means PERSIAN FOOD and I love it! 

I am really happy to be her and to share our days with you guys. Lot of hugs and kisses from me! 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats