Topgolf | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Topgolf

Igår kväll så var vi på ett riktigt häftigt ställe med ett par som Pamela hade träffat på en parkeringsplats. Ja fråga mig inte hur det gick till men alltså här i USA så är ju folket så mycket vänligare än i torra och kalla Sverige så folk hälsar faktiskt på varandra på gatorna och vågar prata med varandra. Det kanske vi svenskar skulle lära oss lite av amerikanarna för det är faktiskt så himla trevligt. Dom hade iallafall börjar snacka med varandra och wips så hade hon ett par nya vänner att hänga med, hur roligt är inte det?

Dom tog oss iallafall igår till ett ställe som heter TopGolf och det är som en restaurang/barhäng + spel ställe och då golf såklart. Man behöver inte vara duktig på att golfa eller ha gjort det tidigare för at ha roligt, det kan jag verkligen lova er för jag har aldrig hållit i en golfklubba förr och stod för skrattet igår kan man säga. Alltså… snälla gå in på min instagram och kolla min story från igår så kommer ni att fatta vilket skämt jag var men jag bjuder på det.

Anyway, man får liksom en egen bås där man kan sitta och dricka, äta och spela golf och ha roligt. Och det spelet går ut på är ju att träffa dom här stora hålen och samla poäng. Jag kom sist men det var inte oväntat. Fan något sådant här borde vi väl ändå ha i Sverige eller isåfall borde det öppnas? Så kul!


 

Yesterday evening we are a really cool place with a couple that Pamela met the first time in a parking lot. Yeah I know it sounded a bit weird right? I really love how different people are here in the US comparing to back home in Sweden. Like here, people actually talk with each other and say Hello to a ramdom person that they pass on the streets. That would never ever happen in Sweden, people would think you are crazy or something if you starting talking to a stranger. I hate that, we are soon boring and have something to learn from the Americans! Well I don’t know how they started talking but anyway they switched numbers and they took us out to thus awesome place yesterday called TopGolf. It is a place where you can eat, drink, dance, listen to music and play golf and have fun. Note that you don’t need to be a golfer or anything to participate and have fun. I have never ever had a golf club in my hands before so you can imagine how I played yesterday? In fact, I posted some fun videos on how terrible I am on my IG yesterday so go check out y story if you want –> cf_katten is my name. 

Well anyway, you get like your own booth where you can sit and eat, drink, hang out and play and have a blast and that was exactly what we had! Go check out their web if you want to know more –> https://topgolf.com/us/

I had a really great time, I was definitely the loser in our team yesterday but I was the winner when it comes to laughing 🙂 WIN WIN!Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats