Min start denna Måndag | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Min start denna Måndag

Måndag är här och jag vakna upp lite smått rödflammig från gårdagens solande. Var 30 grader och inte ett endaste moln på himlen, idag är dock en annan femma. Rätt molnigt men varmt och klockan är 9.00 här i Virginia och om 1 timme ska jag cykla till boxen och träna, blir att lyfta idag då jag fick min nya månadsprogram från Lyftare imorse.

Jag har fått en ny craving på morgonen och det är på smoothie bowls som jag gör själv och då proteinrika såklart. Det är så himla gott och man kan ju smaksätta dom precis hur man vill och olika varje dag. Jag brukar även käka dessa till mellanmål ibland för det är så gott.

Såhär gjorde jag min imorse: en näve frusna blandade bär (blåbär, björnbär, hallon) en näve med is, 1 dl vanilj proteinpulver, 1 dl mandelmjölk och sen 1/2 banan + kardemumma. Andra halvan banan sparar jag till topping. Mixar detta så det är riktigt tjockt så ibland får man bråka med mixern om man har en dålig. Sen serverar jag det i en skål och toppade men lite bär, andra halvan banan och proteincrisp från Barebells.

Testa, det är så mumsigt och en riktig bra frukost.


 

MY START THIS MONDAY MORNING

Monday is here and I woke up quite early and look at myself in the mirror and yeah I am bit red from a whole day out in the sun yesterday. It was like 30 degrees and no clouds what so ever so I think I burned myself a bit but not that bad though. Today is the opposite, cloudy and looks like it is going to rain but still warm outside and it is 9 am. In a hour I am taking my bicycle to the gym for a session, lifting today since I got my new monthly program from coach today. 

I’ve got this new breakfast craving lately and this is on smoothie bowls that I make myself with a lot of protein. It is so yummy and the best thing is that you can make new flavors everyday by just changing the ingredients and toppings. 

Mine this morning was : 1 fist of mixed frozen berries (blueberry, raspberry and blackberry), 1 fist of ice, 1 dl vanilla protein, 1/2 banana (use the other half for topping) 1 dl almond milk (sugar free) + cardamom, Mix this in a mixer into a thick thick patter and you will need a good mixer or to stir in the mixer a few times when it is this thick. For topping today I had berries, banana and some protein crips from Barbells.

Try it out it is delicious and a really good breakfast. Or snack!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats