Tacos & Margaritas | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Tacos & Margaritas

2 hela dagar har jag vilat från träningen och njutit av solen och att sova och bara vara. Så skönt att unna sig det speciellt då jag tränar rätt mycket när jag är här.Blir ibland 2 pass om dagen så det är lite extra viktigt då att våga vila speciellt med min fot jag känner direkt när den verkligen säger ifrån mer än vanligt.

Så en hel dag uppe vid poolen vid taket och sen tog jag och Pamela en tjejkväll vid Reston Town Center och beställde in mini tacos och smutta på margaritas. Varken för sent eller för många drinkar, vi nöjde oss med 1 var faktiskt. Och sen på hemvägen fick det bli B&Js, Mums!

Klockan är nu strax 15.00 här (21 hemma) och vi ska äta en sen lunch och sen ta oss till Crossfit Reston och köra ett svettigt pass ute i solen. Jag ska dela med mig av den till er för jag gjorde den faktiskt sist jag var här och den var superrolig och jag hoppas på att bättre min score denna gång.

Hoppas ni har det helt underbart och njuter av helgen!


 

Been resting 2 whole days from training and just been enjoying the sun, relax and life. So nice to be able to relax and take some days off from training especially when I do workout much harder and more when I am here. Sometimes we do 2 sessions per day and my body really needs rest especially my ankle. I really notice more nowadays when my foot is screaming for rest. It swells up more and and notice it on my steps and walking also.

We spent yesterday by the pool and got ourself a nice tan med and Pamela and later on the evening we took a walk to Reston Town Center and had some tacos and margaritas. Wasn’t that late evening and not to many drinks, actually 1 each and then we called it a night. Exactly how I like it. And on our way back home I just had to buy some B&Js ice cream 😛

it just pasted 3pm here (about 9 pm back home) and we are having a late lunch and at 5 pm we are heading to CF Reston for a session that I am really excited about and will share with you. I did this workout last time I was here and it was fun and I hope to get a better score.

Hope you all are enjoying the weekend! 

LOVE

 

P6091040 P6091043 P6091034

 

P6091028

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats