Tips till grillmiddagen | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Tips till grillmiddagen

Igår grillade vi, eller ja det gör vi varje kväll här för grillad mat är både supergod och nyttigt. Vi köpte en hel färsk lax som vi bakade in i folie och hade på grillen och herregud vad gott det blev. Riktig bra tips är att ha en massa goda kryddor på, smör, sparris och citron och lite vitlök och sen bakar du in den i folie och låter stå på grillen. Vi har en grill med lock på och där låg den i ca 12 minuter sen var den klar.

Till det serverade vi en potatissallad som vi gjorde på potatis, rödlök, sparris och pesto.

Viola! (var lite svårt att få till en bra efter bild då det var så mörkt när vi skulle äta)


 

HEALTHY SALMON FOR BBQ

For dinner last night we had some bbq which we have more or less everyday. Bbq food is both so delicious and a very healthy way of cooking your food. We bought a fresh salmon that we baked into a foil and stuffed with spices, asparagus, lemon, garlic and butter and then had on the grill for about 12 min. It doesn’t take longer than that amazing right?

To that we served som potato salad that we made ourselves with potato, unions, asparagus and pesto. 

I really recommend to try to do salmon in foil, gets so moist then. 

 

P6101094

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats