Reps for rescue - kämpa mot slaveri | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Reps for rescue – kämpa mot slaveri

unnamedJag har precis anmält mig till ett stort välgörenhetsevent som sker nu på Lördag på Crossfit Reston. Vad jag har hört så kommer några stora namn inom CF världen hit för att köra så som Ben Smith, Christy Adkins, Alex Smith, Anna Tunnicliffe osv. Detta event är en välgörenhet där alla reps vi gör är berydelsefulla och målet är att samla in 5000 dollar.

Man kommer att köra 2 och 2 i lag och då denna workout. Anmälan kostar 50 dollar per person som då doneras till IJM (International Justice Mission) som är en av världens störta anti-slavery organisation.

400 m run (båda springer)

100 wallballs

100 pullups

100 hang power cleans 43/30kg

100 burpee boxjump overs

Jag ska köra med en tjej på boxen som heter Andrea då min fina Pamela jobbar på lördag och det ska bli så himla roligt. Dom har anordnat heat som går varje 30 min och efter så avslutas det med BBQ och häng. Ska bli så skoj att få köra with the big guys och få träffa idolerna.


 

I have just signed up for the charity fundraiser event that is taking place on Saturday at Crossfit Reston called Reps For Rescue. The fundraiser will benefit IJM (International Justice Mission) which is the worlds largest and most experienced anti-slavery organisation. From what I have heard there will be some of the biggest CF Athletes there doing the workout like Ben Smith, Alex Smith, Christy Adkins, Anna Tunnicliffe etc. Wow it is going to be so much fun to meet all of these athletes and do the workout with them

The workout is in teams of 2 

400 m run (both will run)

100 wallballs

100 pullups

100 hang power cleans #95/65

100 burpee boxjump over

I am teaming up with a girl named Andrea from the box and I am really excited to do this. The goal is to raise 5000 dollars and you pay 50 dollars when signing up. I think this is a really fantastic job that they are doing and after the workout we will hang out and enjoy some BBQ. 

Can’t wait!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats