Träningsresa till Marbella | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Träningsresa till Marbella

Herregud vad spontan jag är haha och det är precis så jag vill leva mitt liv just nu. När jag bestämde mig för att ta vara på livet och bara göra allt jag känner för så gjorde jag verkligen ett av de bästa besluten i mitt liv för jag är lyckligare än någonsin just nu. Jag vill inte ångra att jag inte vågade LEVA.

Så när jag och Terese som ska tävla tillsammans på Battle of The Beach den 15 juli I Helsingborg sms:ade varandra för att planera tävlingen och resan ner dit så bara ställde hon en spontan fråga. “Hallå ska vi inte åka 1 vecka och bara träna CF och njuta av solen innan tävlingen?” Och jag ba öh ja! Så vi bestämde en vecka någonstans i Europa och då blev det självklara valet Spanien och Marbella då jag var där förra sommaren på en träningsresa med en massa vänner minns ni det? Denna gång så hade vi tur att jag har 2 vänner via Northern Spirit teamet som bor där och har ett extra rum i deras hus som vi får bo i och vi får även träna hur mycket vi vill på deras box. Alltså hur bra? Jag och mina vänner brukar alltid styra upp egna träninsgresor för vi kan ju detta med Crossfit rätt bra liksom. Än att spendera typ 20.000kr på en träningsresa som man kan köpa när jag egentligen får ut mer av resorna som jag ordnar själv. Vi kan träning och vi kan hitta oss fram och styra ihop saker så det är ju perfekt!

Så snabbt kollade jag flyg och vi köpte dom direkt så den 7-14 juli befinner vi oss i Marbella för att njuta av precis allt som går. Vi kommer att besöka olika boxar då jag känner några här och var samt att vi ska ju självklart till Mikes Gym en dag och även testa på Marbella Beach Clubs Crossfit pass dom har varje dag på stranden. Alltså Gud så roligt detta kommer bli och vår flygbiljett T/R gick knappt på 3400kr per person och då åker vi hela vägen till Köpenhamn på vägen hem för att ta tåget sen till Helsingborg.

Taggad!

Bildbomb från förra årets resa


OMG I am like the most spontaneous person ever right now and that is just the way I want to live my life at the moment. I just booked one week training/Crossfit trip to Marbella in Spain with one of my friends and we are staying there 7-14th of July. When I decided to change my life this year and just focus on Me and having fun and living life, this was exactly what I had in mind. I just want to do everything I feel like and not looking back on my life and regretting that I didn’t LIVE more. 

It all started with texting since me and Terese are competing together on Battle of The Beach which is a crossfit competition south of Sweden held at the beach on July 15th. I texted here to see how we are traveling there yeah some more details about competition preparation and then she just said “why don’t we go somewhere in Europe the week before and just do Crossfit and enjoy a vacation and some sun” and I was like Hell Yeah! And the best place I could come up with was Marbella since I was there last year with a big crew for 2 weeks staying at Mikes Gym. It was one of the best trips in my life. I have also looked up some new boxes and also a Crossfit camp that has session everyday at the beach. So much to do in 1 week!

I also happen to have 2 friends that live there who I met through Northern Spirit and they were so kind and will let us stay at their place the whole week and let us train at their box. That is like so awesome so all we need to do is to get flight tickets and rent a car. 

DONE!

So when I get back home to Sweden I have another trip to look forward to, can’t wait!

Here are some pics from last years trip.

 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats